clio open napisal/-a:Konektor je standard za H7; ni problem, zanimalo me je, kaka je luč oz. sedišče žarnice, da bi si malo bolj predstavljal ob menjavi
Po navadi so bixsenon le žarnice ki imajo takšno funkcijo kot H4 žarnice, da je v eni žarnici dolga in kratka. Narejeno je le tako da je v žarnici vgrajen kakor nek odbojnik ki se premika da drugače fokusira svetlobni žarek.
Lahko pa daš namesto H1 v dolgih lučeh ksenon žarnico noter ampak blendal se bo težko ker ksenon žarnice morajo biti ogrete na neko temperaturo da dobro svetijo,..poleg tega bodo pa še kmalo crknile če boš veliko menjaval dolge in kratke.
c0nt3xt napisal/-a:nisem jaz to urejal, je kar moja peljala avto k mehaniku, ki je popravil, strošek konektorja in 3 žarnic 40€. Skurjenega konektorja pa žal nimam (v primeru da te je to zanimalo kako izgleda)
Jao jao 40€ za tole Meni se je popolnoma enako zgodilo. Ko sem konektor z žarnice potegnu, mi je plastični drobiž v roki ostal.
Šel do enga, ki prodaja megane po delih in mi je odščipnil oba konektorja zastonj. Tako da imam zaenkrat enga za rezervo.
c0nt3xt napisal/-a:nisem jaz to urejal, je kar moja peljala avto k mehaniku, ki je popravil, strošek konektorja in 3 žarnic 40€. Skurjenega konektorja pa žal nimam (v primeru da te je to zanimalo kako izgleda)
Jao jao 40€ za tole Meni se je popolnoma enako zgodilo. Ko sem konektor z žarnice potegnu, mi je plastični drobiž v roki ostal.
Šel do enga, ki prodaja megane po delih in mi je odščipnil oba konektorja zastonj. Tako da imam zaenkrat enga za rezervo.
lp,
Luka
Ali pa greš v trgovino z avtodeli in kupiš nov konektor mislim da je novi okoli 2 eu, odščipneš starega ter zlotaš novega,...
In sicer imam podobn problem ampak konektor kater pride na žarnico je dobr ampak ne dobi elektrike baje obstaja še en konektor na luči kater zna bit težavn ampak je nekje zelo skrit (če sploh obstaja?) in se ga nevidi skozi kolotek ali z vrha. (najbrš je treba vzet luč vn) Konektor kater je pri varovalkah pa zgleda uredu.. (našprical use vidne konektorje s kontakt sprejem in nič). Nagaja pa samo voznikova luč kratka, pozicija dela normalno torej je problem v +u sopotnikova dela brez problema..
Ima mogoče kdo idejo kaj bi lahko bilo oz je že mel podobno težavo ? Je kdo že dajal luč vn ? Kje so šravfi ? so na torx ? 2 sta pod okrasno plastiko ali sta prava ? kje so skriti še ostali ? aja pa pred časom so luči veselo skakale gor in dol sedaj so se umirile.. najbrš je povezano ?
Pri meganu je potrebno odbijač snet, da se pride do luči. Spodaj so trije navadni,ki držijo tudi spodnjo zaščito, v koloteku so po vsaki strani dva, ki držita kolotek in odbijač, ter na vrhu so plastični čepki, kjer je potrebno vso okrasno plastiko okrog motorja dol pobrat. Luči so pa z tremi mislim, da z torxi pritrjen.
Citroen Saxo, 1.1, letnik 2002, celih 44kW, prodan 2009 v Moldavijo
Renault Megane 2, 1.9 dci, letnik 2006, Dynamik, 96kW
Renault Laguna Initiale Parise 2.0 173, 2014
Pri hiši še:
Renault scenic 1, 1.6 16V, letnik 2003, Expression, 79kW
Renault clio 3, 1.2 16V TCE, letnik 2008, 74kW