hehehe, mam muda, se za kaj vec!!!Sicer pa nisem nikomur skocil v besedo, ampak le povedal svoje mnenje in ce ga ti nisi prenesel je to tvoj stvar!!Pohvale rad sprejemas vidim, graje nikakor!Sploh pa nisem grajal nic, ker nimam kaj!V koncni fazi lahko ti pri vsakem postu in temi nekaj lajas in sikas zraven, drugi pac pri tebi ne!!Zamisli se malo-nic nimam proti tebi, moj post je bil le misljen zgolj kot sala!!!croma_man napisal/-a:pa ni fora v tem da jst nimam avta fertik. Debata se gre o firmah in tuki se pogovarjam z uvoznikom za dls in clovekom ki ima POJMA o avtoakustiki pa mi pol drugi v besedo skacejo ki nimajo nic pojma in znajo samo drkat v glavo.
PROJEKT Renault Clio 1 za leto 2005
Zadnjič spremenil MDeeJay, dne 28 Jan 2005, 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
mdeejay...grajal bos ko bo koncano...do takrat pa itak ni fertik avto pa ni kej za povedat. Graje bom sprejemal ko bo koncano in bo vsak lahko povedal kako se mu zdi.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Croma man napisal si mojega vecnega tekmeca!
No sedaj bom pa natancneje pojasnil zadevo, ker nekega brez veznega blebetanja pac ne prenesem.
Samo enkrat sem tekmoval proti rusu Andreju Ivanovu, ki je lastnik audi-ja TT.
Tekmovala sva v rusiji na evropskem finalu, ki je bil leta 2003 v St.Petersburgu.
Res je da je Ivanov zmagal z razliko 5 tock, vendar je imel prednost samo v instalaciji (naj vam povem da je tudi nek rus sodil instalacijo),
kar se tice pa zvoka pa je imel on NAJSLABSI ZVOK v celi kategoriji. V svojem audiju je imel RAINBOW REFERENCE in dosegel naslabsi zvok v nasi kategoriji, jaz pa sem uporabljal kompente DLS-a in dosegel najvec tock v zvoku v tej kategoriji.
Tukaj imas link rezultatov http://www.emmanet.com/Intro.htm
Mislim da se debata lahko konca.
Prosim te da pises preverjene informacije, kajti tralala in hopsasa v danasnjem zivljenju ne veljajo nic vec.
Lep pozdrav!
Jaka
Pozdravljam pa vse renojovce, ker ste vecina res prave face in se z vsemi dobro razumem, ze vnaprej vam zagotavljam lep prostor na avtoshowu Grosuplje 2005.
Fantje bodite fajn!
No sedaj bom pa natancneje pojasnil zadevo, ker nekega brez veznega blebetanja pac ne prenesem.
Samo enkrat sem tekmoval proti rusu Andreju Ivanovu, ki je lastnik audi-ja TT.
Tekmovala sva v rusiji na evropskem finalu, ki je bil leta 2003 v St.Petersburgu.
Res je da je Ivanov zmagal z razliko 5 tock, vendar je imel prednost samo v instalaciji (naj vam povem da je tudi nek rus sodil instalacijo),
kar se tice pa zvoka pa je imel on NAJSLABSI ZVOK v celi kategoriji. V svojem audiju je imel RAINBOW REFERENCE in dosegel naslabsi zvok v nasi kategoriji, jaz pa sem uporabljal kompente DLS-a in dosegel najvec tock v zvoku v tej kategoriji.
Tukaj imas link rezultatov http://www.emmanet.com/Intro.htm
Mislim da se debata lahko konca.
Prosim te da pises preverjene informacije, kajti tralala in hopsasa v danasnjem zivljenju ne veljajo nic vec.
Lep pozdrav!
Jaka
Pozdravljam pa vse renojovce, ker ste vecina res prave face in se z vsemi dobro razumem, ze vnaprej vam zagotavljam lep prostor na avtoshowu Grosuplje 2005.
Fantje bodite fajn!
Performance by DLS
se opravicujem. Vseeno to sem napisal zaradi tega ker letos bi bil ti evropski prvak ce bi tekmoval ker tega rusa ni blo. Zato se mi je zdelo da ti je bil tekmec.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
prosim da vec ne pises o meni kajti ocitno me ne poznas.
raje brusi avto da bos pobral kak pokal, kot pa da pises neke rekla kazala zgodbice.
lahko ti samo povem da je DLS na letosnjem evropskem prvenstvu pobral 11 .PRVIH MEST in kar nekaj drugih in tretjih mest. Pa vedi da je bil leta 2003 in 2004 BEST OF SOUND tudi DLS-ov avto.
lp Jaka
raje brusi avto da bos pobral kak pokal, kot pa da pises neke rekla kazala zgodbice.
lahko ti samo povem da je DLS na letosnjem evropskem prvenstvu pobral 11 .PRVIH MEST in kar nekaj drugih in tretjih mest. Pa vedi da je bil leta 2003 in 2004 BEST OF SOUND tudi DLS-ov avto.
lp Jaka
Performance by DLS