Esp

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Esp

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Včeraj ko sem se peljal z ženo in taščo iz smeri Mozirje proti avtocesti sem bil priča prometne,saj bi mene tudi pobrala z ceste (zdi se mi da je bila voznica),če bi bil jaz malenkost počasnejši.Glih sem hotel izustit tisti znani besedni zaklad,ki ga uporablja(ampak vsaj na mojo srečo več ne)Miran Alešič,uuuuuuuuuu ta pa je malo prehiter-a v ovinku in že je rit odneslo nato v jarek na isti strani in en obrat.Vse sem lepo spremljal v zvratnem ogledalu.Ustavljal pa se nisem,ker bi z tem napravil totalni zastoj na cesti,če bi se še jaz ustavil v kontra stran.Avto je pa bil Seat toledo starejši model zlate barve.Vse skupaj sem to mislil povedat,da sem skoraj 100%,da avto ni imel ESP ali pa je mel totalno zlizane gume.Ker to se je vse tako počasi dogajalo,da bi to ESP moral rešit.
Upam da je z potniki vse vredu. :?
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Seat nima ESPja, vem ker mamo enga takega doma :) je pa rit pri tem avtu kar precej živahna in lahko prehitro uide. drugač pa mi ni čist jasno kaj je bla poanta tega posta.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Samo to ,da ni dosti manjkalo da bi mene tudi dol porinila z ceste in da ESP rešuje glave.
Odgovori