Senzor svetlobe - za luči Laguna II
Senzor svetlobe - za luči Laguna II
Pozdravljeni,
zanima me, kje se na Laguni II nahaja ta fotocelica ali kaj je že to, za avtomatsko prižiganje luči ob mraku, da jo dol zalepim in dobim dnevne luči.....
zanima me, kje se na Laguni II nahaja ta fotocelica ali kaj je že to, za avtomatsko prižiganje luči ob mraku, da jo dol zalepim in dobim dnevne luči.....
Tam kjer je ogledalo oz škatla s senzorjem za klimo prilepljena na steklo, poglej na zunanji strani (od zunaj) - opazil boš kvadratek z dvema fotocelicama.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ali pa je senzor okrogla pika 1 cm na sredini armaturne plošče, med režami za ventilacijo in vetrobranskim steklom. 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
V Hanesovih navodilih je omenjeno, da ima ph.1 nek senzor tam (ne spomnem se katerega, mlislim pa da za svetlobo), zato sem omenil tudi to opcijo. 
Moja ima pri ogledalu za svetlobo in za dež...
Upam, da ti bo koristilo
Moja ima pri ogledalu za svetlobo in za dež...
Upam, da ti bo koristilo
v dialogysu piše, da je tisto senzor, ki klimi pove koliko sonce nažiga skozi sprednjo šipo, da potem hladen zrak gor usmeri in bolj učinkovito hladi bla bladrhouse napisal/-a:Ali pa je senzor okrogla pika 1 cm na sredini armaturne plošèe, med režami za ventilacijo in vetrobranskim steklom.
samo ne vem a meri svetlobo ali temperaturo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Shusuglao napisal/-a:v dialogysu piše, da je tisto senzor, ki klimi pove koliko sonce nažiga skozi sprednjo šipo, da potem hladen zrak gor usmeri in bolj učinkovito hladi bla bladrhouse napisal/-a:Ali pa je senzor okrogla pika 1 cm na sredini armaturne plošče, med režami za ventilacijo in vetrobranskim steklom.
samo ne vem a meri svetlobo ali temperaturo