Megane II - ogledalo
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
Megane II - ogledalo
Pozdravljeni,
iščem ogledalo za Megana II in ker je električno nastavljivo in zložljivo ga je zelo težko dobit. Sam sem pregledal in poklical večino oglasov na avto.net.
tako, da če ima kdo kakšen predlog oz. ve kje bi ga lahko dobil oz. ga kdo prodaja bi ga prosil za pomoč.
LP
iščem ogledalo za Megana II in ker je električno nastavljivo in zložljivo ga je zelo težko dobit. Sam sem pregledal in poklical večino oglasov na avto.net.
tako, da če ima kdo kakšen predlog oz. ve kje bi ga lahko dobil oz. ga kdo prodaja bi ga prosil za pomoč.
LP
a nimaš zavarovanega?
probaj:
IRENEJ SUBAN S.P.
Ulica Gradnikove Brigade 23
Vipava
Tel.: 05 / 364 - 66 17
www.silux.si
probaj:
IRENEJ SUBAN S.P.
Ulica Gradnikove Brigade 23
Vipava
Tel.: 05 / 364 - 66 17
www.silux.si
- Aleš_Megane
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
- Aleš_Megane
Tlele sicer ne vem kaj je mišljeno, sam če je to ponaredek ga odsvetujem.djordjevic napisal/-a:Samo to veš, da je to praktično zastonj za ogledalo, kakršnega iščeš?Aleš_Megane napisal/-a:ne žal nimam zavarovanega.
sem pa poklical in je cena ogledala 90€, tako da bom pogledal, če ga mogoče dobim še kje drugje na kakšnem odpadu.
vseeno hvala
Sicer mal posploševanja, pa vendar. Imel sem ponaredek na meganu gor, steklo je vibriralo, ogledalo je s časom zbledelo, in blo narejeno dobro.
Kolega je dal na stilota ponaredek za 70€, isto vibriranje, v glavnem nikakva izdelava.
Imam pa rajše original pa da ni električno zložjivo.
Megane RT, 1999

- Aleš_Megane
- Aleš_Megane