cena servisa lagune III
cena servisa lagune III
Vzel sem si malo časa in poskrbel za mojo laguno 2.0 dci dpf in sicer imel sem redni servis drugi zaporedoma 37k kilometrou. Nabavil sem original olje po netu in ga dobil za 60€, original filter olja in kabine ter podložka karterja 50€. Filter kabine sem menjal sam,kot je blo narisano v navodilih. Moj mehanik je menjal še olje ter filter olja in zaračunal 20€.Skupaj me je redni servis stal 130€, ni slabo ,če si mal pomagaš in sem prou lepo prišel čez. 
vozim,ker peš nikamor ne prideš.
sicer morda malo off:zuzic22 napisal/-a:Ja je avtomatik in porabo mam 7L.
Verjetno imaš laguno še v garanciji-servisno knjigo ti lahko poštempla,kako pa je z računom?Če boš prodajal te lahko nekdo prosi ta papir.Če ni več v garanciji itak ni problema;čeprav je fajn da maš račun o opravljenem servisu.Vsaj meni ob nakupu ti papirji veliko pomenijo.
Če ste že načeli porabo;meni se na GT-jki suka okoli 7 litrov;zadnji tank sem pa avto kar šponal in mi je povprečna poraba prišla na 8,4 na tank nafte.Nekako smatram da kaj dosti več ne bi smelo biti;edino če res extrema posadiš za volan.Z porabo sem zadovoljen;s samim avtom pa še bolj!!
tdk napisal/-a:sicer morda malo off:zuzic22 napisal/-a:Ja je avtomatik in porabo mam 7L.
Verjetno imaš laguno še v garanciji-servisno knjigo ti lahko poštempla,kako pa je z računom?Če boš prodajal te lahko nekdo prosi ta papir.Če ni več v garanciji itak ni problema;čeprav je fajn da maš račun o opravljenem servisu.Vsaj meni ob nakupu ti papirji veliko pomenijo.
Če ste že načeli porabo;meni se na GT-jki suka okoli 7 litrov;zadnji tank sem pa avto kar šponal in mi je povprečna poraba prišla na 8,4 na tank nafte.Nekako smatram da kaj dosti več ne bi smelo biti;edino če res extrema posadiš za volan.Z porabo sem zadovoljen;s samim avtom pa še bolj!!
Ja avto je v garanciji in vse sem dal vgradit original, samo,da je vse očitno ceneje,ker renojeve marže niso nizke.V knjižici je žig od mojega mehanika,ki ima uradno delavnico in seveda je sp. tako,da ne vidim nič narobe,će ne dela servisa renault.Da ti ne povem kako je bil prvi servis narejen,namesto bakrene podložke so čep povili z trakom, filter kabine je pa bil še ta prvi,tak o,da ni še bil menjan.toliko o servisu.
Za uveljavljanje garancije v primeru okvare se upoštevajo samo servisi ,ki so opravljeni na uradnem pooblaščenem servisu Renault. Če se opravi redni servis pri mehaniku, ki ima s.p. in ni uradni servis Renault, se garancija ne bo upošteala. Pa tudi v Renault bazi tega servisa ne po vpisanega.
Sedaj te je res prišlo ceneje, ampak v primeru uveljavljanja garancije (upam, da ne bo potrebno) pa bo veliko dražje.
Sedaj te je res prišlo ceneje, ampak v primeru uveljavljanja garancije (upam, da ne bo potrebno) pa bo veliko dražje.
buscapé napisal/-a:Za uveljavljanje garancije v primeru okvare se upoštevajo samo servisi ,ki so opravljeni na uradnem pooblaščenem servisu Renault. Če se opravi redni servis pri mehaniku, ki ima s.p. in ni uradni servis Renault, se garancija ne bo upošteala. Pa tudi v Renault bazi tega servisa ne po vpisanega.
kako mi pa lahko dokažeš,da je bil servis narejen? js nič nevem,še vedno vozim s starim oljem in filtrom od prejšnjega servisa!
prjatelj je tut imel tole laguno 2.dci 180 KM karavan, pa mu je porabil okrog 9 -10 litrov povprečno. včasih še več. Če bi te mašine bile 5 ali 6 valjniki s 180 konji, sem skorajda siguren, da poraba nebi bila nič večja, kvečjemu še manjša.Suunto_ napisal/-a:hehehe, sam vseen, če kdo reče, da mu manj... potem veš kako je to...
Vse je pa tut odvisno od noge šoferja. Moja se giblje od 8 pa do 20 litrov na 100km
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke