Kolega ma problem z kodnim vžigom. Torej ima original daljinsko centralno kjer je crknu IR sprejemnik.Zadeva je pa zgleda narejena tako da če avta ne odkleneš z daljincem se tudi kodni vžig ne ugasne in tako avto zdej vergla v prazno. Kaj bi bla rešitev da bi vsaj avto dam prpelu oz da bi vžgal? Bi pomagalo da vzamemo ven varovalko če sploh je ali???
Gre se pa za clio 1 Faza 3 letnik 98
Clio I kodni vžig
res je tako kot je matey napisau, če zakleneš avto na daljinca v ključu in ga nato odkleneš z ključom avto NE vžge zaradi kode !!!!
potrebno bo ali poskusiti odklepati dokler se avto nebo odklenil na daljinca, druga ni
NE moreš tako preprosto da bi kr varovalko vzel vn ali kaj
potrebna bo vleka ker dvomim da se da odklenit tudi volan, če pa že, bo pa težko avto vlečt ker tudi zavore težko delujejo, primejo že ampak zelo težke so brez servo podpore, sem imel priliko to doživet z meganom 2, zaviranje možno samo preko ročne zavore
potrebno bo ali poskusiti odklepati dokler se avto nebo odklenil na daljinca, druga ni
potrebna bo vleka ker dvomim da se da odklenit tudi volan, če pa že, bo pa težko avto vlečt ker tudi zavore težko delujejo, primejo že ampak zelo težke so brez servo podpore, sem imel priliko to doživet z meganom 2, zaviranje možno samo preko ročne zavore
Da se vnesti 4-mestno kodo in odkleniti avto (do prvega ugašanja). Kodo se vnese preko stikala za centralno zaklepanje...Doctor DJ napisal/-a:res je tako kot je matey napisau, če zakleneš avto na daljinca v ključu in ga nato odkleneš z ključom avto NE vžge zaradi kode !!!!
Avtoelektričar (z znanjem) pa ti lahko onemogoči imobilizator (to je ta zadeva), tako da lahko potem uporabljaš ročno odklepanje ali pa kakšen after-market CZ zadevo, če je popravilo vgrajene neracionalno).
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.