Clio I kodni vžig

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Clio I kodni vžig

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Kolega ma problem z kodnim vžigom. Torej ima original daljinsko centralno kjer je crknu IR sprejemnik.Zadeva je pa zgleda narejena tako da če avta ne odkleneš z daljincem se tudi kodni vžig ne ugasne in tako avto zdej vergla v prazno. Kaj bi bla rešitev da bi vsaj avto dam prpelu oz da bi vžgal? Bi pomagalo da vzamemo ven varovalko če sploh je ali???

Gre se pa za clio 1 Faza 3 letnik 98
Uporabniški avatar
nanoleet

Odgovor Napisal/-a nanoleet »

Se mi zdi, da imaš drugje problem :o
jaz sem se na fazi 2 normalno peljal brez daljinca (rezervni ključ)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

res je tako kot je matey napisau, če zakleneš avto na daljinca v ključu in ga nato odkleneš z ključom avto NE vžge zaradi kode !!!!
potrebno bo ali poskusiti odklepati dokler se avto nebo odklenil na daljinca, druga ni
NE moreš tako preprosto da bi kr varovalko vzel vn ali kaj
potrebna bo vleka ker dvomim da se da odklenit tudi volan, če pa že, bo pa težko avto vlečt ker tudi zavore težko delujejo, primejo že ampak zelo težke so brez servo podpore, sem imel priliko to doživet z meganom 2, zaviranje možno samo preko ročne zavore :roll:
Uporabniški avatar
jony

Odgovor Napisal/-a jony »

lahko ti zračunam kodo če želiš.

Sem ti poslal zasebno sporočilo.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Doctor DJ napisal/-a:res je tako kot je matey napisau, če zakleneš avto na daljinca v ključu in ga nato odkleneš z ključom avto NE vžge zaradi kode !!!!
potrebno bo ali poskusiti odklepati dokler se avto nebo odklenil na daljinca, druga ni
NE moreš tako preprosto da bi kr varovalko vzel vn ali kaj
potrebna bo vleka ker dvomim da se da odklenit tudi volan, če pa že, bo pa težko avto vlečt ker tudi zavore težko delujejo, primejo že ampak zelo težke so brez servo podpore, sem imel priliko to doživet z meganom 2, zaviranje možno samo preko ročne zavore :roll:
Da se vnesti 4-mestno kodo in odkleniti avto (do prvega ugašanja). Kodo se vnese preko stikala za centralno zaklepanje...
Avtoelektričar (z znanjem) pa ti lahko onemogoči imobilizator (to je ta zadeva), tako da lahko potem uporabljaš ročno odklepanje ali pa kakšen after-market CZ zadevo, če je popravilo vgrajene neracionalno).
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori