Res še nisi bil v prekmurju, tam so vse ceste razn pomurke kolovozibam88 napisal/-a:tista cesta k ma pločnik se mi ne zdi lih kolovoznaGodward napisal/-a:eh to je taka kolovoznica, ni prometa![]()
Renault Laguna I Phase II 1.8 16V Fairway
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
odkar sem kupil avto me je motilo da ko sem zapeljal čez kakšno veliko luknjo je vse zaropotalo, sumil sem šalčke amortizerjev spredaj, ki naj bi bili problematični. včeraj pa sem se odločil zamenjat oba končnika stabilizatorja in po tem prava simfonija, luknje lepo pobira kot mora. stestirano po stari cesti v graz in se lepo pelje.
tako da če ima kdo pdobne probleme na laguni in sumi šalčke, naj najprej zamenja končnike stabiliaztorja, oba skupaj sta 40 €.
LP
Febi bilstein

tako da če ima kdo pdobne probleme na laguni in sumi šalčke, naj najprej zamenja končnike stabiliaztorja, oba skupaj sta 40 €.
LP
Febi bilstein

imam eno vprašanje, a mogoče kdo ve kaj bi blo narobe da se mi "dnevne luči" ki se prižgejo avtomatsko ob vžigu, ko avto ugasnem ne izklopijo? to se mi je zdaj zgodilo enih 3x. včasih pomaga da dam še enkrat kontakt in takoj odvzamem. danes pa se sploh niso htele vgasnit. po kakih 5 min pa so se same od sebe vgasnile-avto je bil zaklenjen.
mogoče kaki rele?
evo še par slikic

prileplene tablice

konji

ko bodo finance pa pridejo distančniki, spredaj 15mm, zadaj 20mm. če nebo čohalo. in pa volan in prestavna ročica v usnje, ter manšeta
mogoče kaki rele?
evo še par slikic

prileplene tablice

konji

ko bodo finance pa pridejo distančniki, spredaj 15mm, zadaj 20mm. če nebo čohalo. in pa volan in prestavna ročica v usnje, ter manšeta
motorni prostor je še stara šola, ko še ni blo tolko plastik. mislim da bi taka plastika gor pasala, to je od lagune II:

ampak naj ostane tak kot je original.
najraje bi mel xenon, ampak žal ni šanse. pomoje bi zgledla s xenonom 100x boljša. z žarnicami pa je tak, da sem probal že marsikaj od teh belih, pa kr hitro crknejo. vrjetno bom nabavil philips xtreme power. še prej bi pa mogo desno luč zamenjat ker je not uničen fokus in ne sveti nič

ampak naj ostane tak kot je original.
najraje bi mel xenon, ampak žal ni šanse. pomoje bi zgledla s xenonom 100x boljša. z žarnicami pa je tak, da sem probal že marsikaj od teh belih, pa kr hitro crknejo. vrjetno bom nabavil philips xtreme power. še prej bi pa mogo desno luč zamenjat ker je not uničen fokus in ne sveti nič
- lukeatluke
- lukeatluke
Glede luči je kriv rele. Men se na Meganu sploh niso hotele ugasnit, edina varjanta je bila odklaplanje akumulatorja. Rele se pa nahaja za varovalkami v tistem predalu pri volanu, vsaj pri Meganu je tam. Je pa pomagala za nekaj časa ,če sem samo rele ven pa not dal, dvomim pa da bo to trajna rešitev