Servis oz.menjava olja in filtrov - cena?
Servis oz.menjava olja in filtrov - cena?
ker sem ravno od mehanika ( ne pooblascen ) kateri mi je zamenjal olje, zracni ter oljni filter ....pa me je cena skor prbila...me zanima kok je realna cena za vse te zadeve.
ker grem jutri nazaj da mi pove koliko je kaj stalo, bi prosil, da mi napisete realne cene, da mu vem predstaviti dejstva.
hvala vnaprej.
ker grem jutri nazaj da mi pove koliko je kaj stalo, bi prosil, da mi napisete realne cene, da mu vem predstaviti dejstva.
hvala vnaprej.
http://www.mimovrste.com/artikel/342006 ... nf-5w40-5lclio open napisal/-a:Pol je vrjetn tud za bencinarja filter 5eur? Ne spomnim se, pomlad je ze dalc, vem, da sm dau40eur al 50eur pa je motor kr predu[KEKEC] napisal/-a:Olje za dcii motor je 43eur pa filter 5eur pa delo kakih 20eur
Pred enim tednom sem menjal!
http://www.mimovrste.com/artikel/342006 ... nf-5w40-5lmirovnik napisal/-a:mi zaupate daste v dci-motorje polsinteticno olje al sinteticno?[KEKEC] napisal/-a:Olje za dcii motor je 43eur pa filter 5eur pa delo kakih 20eur
LP
Ti das not!
- jack_majstr
- Kraj: Ivančna Gorica
Lep pozdrav. Sam sem še bolj "zelen" na tem področju zato me zanima naslednje:
Na mojemu Cliotu 1.5dci letnik 2003 nameravam zamenjam olje in filtra sam doma oziroma pri nekom ki se malo bolj spozna na te zadeve.
Ali je potrebno po posegu vnašati kakršnekoli podatke tudi v računalnik?
Servisno knjigo sicer imam, a do sedaj ni v njen vpisanih nobenih servisov. Ali to pomeni da sta prejšna lastnika kar "sama" opravljala servise ali kako??
LP Jaka
Na mojemu Cliotu 1.5dci letnik 2003 nameravam zamenjam olje in filtra sam doma oziroma pri nekom ki se malo bolj spozna na te zadeve.
Ali je potrebno po posegu vnašati kakršnekoli podatke tudi v računalnik?
Servisno knjigo sicer imam, a do sedaj ni v njen vpisanih nobenih servisov. Ali to pomeni da sta prejšna lastnika kar "sama" opravljala servise ali kako??
LP Jaka
- jack_majstr
- Kraj: Ivančna Gorica