Osvetlitev števcev R19 16V
-
Laguna 3.0 v6
- Kraj: Ljubljana
Osvetlitev števcev R19 16V
Lep pozdrav,
zanima me kako se bi dalo narest, pri 19-ki 16v da bi bili kazalci belo osvetleni ozadje pa oranžno ali pa obratno kar bi bilo laže?
Lp, Peter
zanima me kako se bi dalo narest, pri 19-ki 16v da bi bili kazalci belo osvetleni ozadje pa oranžno ali pa obratno kar bi bilo laže?
Lp, Peter
-
Laguna 3.0 v6
kazalca za hitrost in obrate samo potisneš do konca dol in natakneš, ker bolj nazaj kot na nulo ne gresta
tamala dva sta pa malo bolj vesela in nimata "otipljive" spodnje točke
ena možnost je da si na os označiš, kje je bila preden snameš,
ali pa se greš bumbarja kot jaz in snameš dol, potem pa upaš na najboljše
pa najlažje jih je sneti z vilicami
tamala dva sta pa malo bolj vesela in nimata "otipljive" spodnje točke
ena možnost je da si na os označiš, kje je bila preden snameš,
ali pa se greš bumbarja kot jaz in snameš dol, potem pa upaš na najboljše
pa najlažje jih je sneti z vilicami
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
Laguna 3.0 v6
se bom danes lotu razdret števec pa bom vidu kako bo šlo
a ko bom brusu števc morem kej merkat al sam šmirgel v roke pa gremo S čim si pa ti brusu števc, prej je blo gor omenjeno da so bila razlike med ph1 in ph 2 v plastikah ker ene so baje bele (ph1) in oranžne (ph2) a če bi dal te čuvene plastike iz ph1 v ph 2 bi to pasal? a je že kdo to probu? da glih ni treba novih iz pleksija rezat ker original je nekako bolši kot če sam čaraš
a ko bom brusu števc morem kej merkat al sam šmirgel v roke pa gremo S čim si pa ti brusu števc, prej je blo gor omenjeno da so bila razlike med ph1 in ph 2 v plastikah ker ene so baje bele (ph1) in oranžne (ph2) a če bi dal te čuvene plastike iz ph1 v ph 2 bi to pasal? a je že kdo to probu? da glih ni treba novih iz pleksija rezat ker original je nekako bolši kot če sam čaraš
-
Laguna 3.0 v6
no zdej pa tako:
števc ki sem ga razdru sem imel na zalogi ker ko sem dobil avto v roke je na števcu vse sam neki žmrkal, števc je očitno že bil v fazah predelave
po eni strani je pa vseeno fajn ker so ploščice oz. tiste števičnice že zbrušene
in tud prozoreni pleksi je bil že narejen ampak ves popokan gor so ble pa zalotane diode vse je bilo popackano z plastiko. Skratka neki dela pršparanga kar se tiče brušenj
zdej pa čakam da dobim avto iz servisa ko sem dal menjat sklopko, menjalnik diske, ploščice, . . . no in ko ga dobim bom vzel iz avta novi števc ki DELA
in zamenjal plastike z orig. belimi in in skupaj sestavil, pol pa dacidmo kako do delal in seveda koko ZGLEDAL 
zanima me pa še neki, Shusuglao na tvoji sliki sem vidu da imaš ob strani še dodatne števce na stebričku. kaj je najbolj zanimivo še imet zraven že originalnih števcev?
predvsem mi je ta zadeva všeč
števc ki sem ga razdru sem imel na zalogi ker ko sem dobil avto v roke je na števcu vse sam neki žmrkal, števc je očitno že bil v fazah predelave
zanima me pa še neki, Shusuglao na tvoji sliki sem vidu da imaš ob strani še dodatne števce na stebričku. kaj je najbolj zanimivo še imet zraven že originalnih števcev?
predvsem mi je ta zadeva všeč
števec za pritisk olja imaš že serijsko ne? ta je pomemben, da kaj ne zariba
za temperaturo olja je uporaben ni pa zabaven
afr je tudi v redu da boš vedel če je mešanica prava, pa še zabaven je
za vakum je tudi zabaven, pa ni tako brezvezen kot bi si kdo mislil
meni prav pride da vidim kdaj in če loputo prav odpre/zapre, pa ker nimam potovalnega računalnika, vem kdaj vozim varčno (skoraj nikoli
)
uglavnem ves čas vidiš če motor lepo seslja
za temperaturo olja je uporaben ni pa zabaven
afr je tudi v redu da boš vedel če je mešanica prava, pa še zabaven je
za vakum je tudi zabaven, pa ni tako brezvezen kot bi si kdo mislil
meni prav pride da vidim kdaj in če loputo prav odpre/zapre, pa ker nimam potovalnega računalnika, vem kdaj vozim varčno (skoraj nikoli
uglavnem ves čas vidiš če motor lepo seslja
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC