KRAJE AVTORADIA * AKUSTIKE!!!
SHIT STARI !! pa ka je folk fuknen ?!??!?!?!?!? Vedno bolj studiram, d bo treba mal antraxa v eno dozo spakirat ! Pa k se alarm salta sam spricnt zadevo v kabino ! MATER JIM VIDIM !! PICKE !!! Prave picke so , k jih fovsija zene ! Matr jim vidim .. naj se spravi delat folk !!! GRRRRRRRR
Pridni bodte ..
LP FRooiT!
Pridni bodte ..
LP FRooiT!
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
-
Gr3gA
-
PinkZ
heh vceraj me sosed(mladi bivsi lopov-zdaj ga je baba k sebi spravla, drugace bi se bolj zabredo) na stopniscu ustavi in mi rece: EJ STARI, PAZI NA AVTO IN AVTORADIO, MENI SO VDRLI NOT PA ZVOCNIKE S POLICO SPIZDLI
, AVTORADIA PA MI NI NASEL, CEPRAV JE BIL POD ZICOM SKRIT!!)pa gledam jaz njega - daj nena se zajebavaj mu pravim!!Nato pove, da ze ve kdo je in da je iz kraja Kapla neki Sebastjan al neki podobnega!Je reko, da ga ze isce in da mu bo malo roke skrajsal!Jaz pa njemu, da ko ga bo dobil, naj mu pokaze, da v mojga naj nena niti poskusa vlamljat, ker potem ne odgovarjam za dejanja, ki mu jih bom povzrocil!!!
TAK, DA ETO, SE SAM NIMAM VEC MIRNEGA SPANCA OD SEDAJ!!!
PA NEKAJ SEM SE HVALIL PREJ
TAK, DA ETO, SE SAM NIMAM VEC MIRNEGA SPANCA OD SEDAJ!!!
PA NEKAJ SEM SE HVALIL PREJ
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
-
BadBoy
Pizdarija na celi crti. Sem bral prejsni dan dosti folka je tatu dobilo zraven dejanja in pac logicno ga preteplo. Nato pa so se lepo zagovarjali pri sodniku zaradi povzrocitve telesne poskodbe in se masne dnare so tatu placali. Pol pa je res najbolse da ce lopova dobis mu das kluc od avta da ti nena vsaj kljucavnice poskoduje.
Tud meni so pred 2 letoma vdrli v avto in sem se pozanimal kdo vlamlja in sem krminalistom tudi povedal in so rekli da vejo za njega in da mu nic nemorejo ker je pubec mladoletn
Drugic so mi vdrli v hiso no saj niso dalje prisli kot vrata odprli pa jih je luc prestrasla in sem spet zvedo kdo vlamlja in kripoti spet nic. Naslednic bom pac mimo kripotov posredoval in ce me bojo pol jebali kaj jim bom lepo naprej vrgo da sem jim ze 2x povedal kdo je bil pa se sami niso nic zganli.
**** pa taka drzava.!
Tud meni so pred 2 letoma vdrli v avto in sem se pozanimal kdo vlamlja in sem krminalistom tudi povedal in so rekli da vejo za njega in da mu nic nemorejo ker je pubec mladoletn
Drugic so mi vdrli v hiso no saj niso dalje prisli kot vrata odprli pa jih je luc prestrasla in sem spet zvedo kdo vlamlja in kripoti spet nic. Naslednic bom pac mimo kripotov posredoval in ce me bojo pol jebali kaj jim bom lepo naprej vrgo da sem jim ze 2x povedal kdo je bil pa se sami niso nic zganli.
**** pa taka drzava.!
Saj meni so tudi pizdarijo delali...cohali avto, spizdili tablice (tnx policiji, da jih je nasla), sobo za pranje, brisalce obracali, luft spuscali iz gume... vlomili pa niso, ker imam neki stari avtoradio...ojacevalec poa tuba se pa ne vidita..
Ampak, ce bom kerega kdaj dobil, se ne bom mogel zadrzat, da ga ne bi stisno za vrat...majke mu..
Ampak, ce bom kerega kdaj dobil, se ne bom mogel zadrzat, da ga ne bi stisno za vrat...majke mu..