Megane 3 RS 250 CUP - MasTTer
Hvala vsem za pohvale...sam sem tudi mnenja da je ta kombinacija res uspela. Ni tisto vpadljivo, ampak vseeno se vsak obrne za ritko... ali za kaj drugega hehe.... 
Drugače opremo ima skoraj vse kar res potrebuješ za tak stroj.
19" Cup paket, xenonke, prostoročno zaklepanje, boljši radio, športni ekranček, LED dnevne luči (na teh slikah še ni bilo montirano) itd...
Tablice so drugače prišle okoli 140€. Čakal sem na njih, ne bote verjeli, 3dni?!! Sicer imajo rok 2 tedna, ampak očitno nimajo dosti dela hehe....
Pri barvi je pa tako, modro sem imel, nobena druga mi pa ni potegnila tako kot ta siva. Če bi bila kaka kawasaki zelena bi jo pa takoj vzel
Ampak mislim, da ne moreš sam izbrati barvo, da bi ti original pobarvali, ko so sestavljali vozilo? Tak bi zaračunali preveč, tako da pustimo 
Drugače opremo ima skoraj vse kar res potrebuješ za tak stroj.
19" Cup paket, xenonke, prostoročno zaklepanje, boljši radio, športni ekranček, LED dnevne luči (na teh slikah še ni bilo montirano) itd...
Tablice so drugače prišle okoli 140€. Čakal sem na njih, ne bote verjeli, 3dni?!! Sicer imajo rok 2 tedna, ampak očitno nimajo dosti dela hehe....
Pri barvi je pa tako, modro sem imel, nobena druga mi pa ni potegnila tako kot ta siva. Če bi bila kaka kawasaki zelena bi jo pa takoj vzel
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Pa še nov dodatek k megančku.... kaj pravite??? Edino, me je motilo, da piše kao za model Expression in paše na Megane 3, Fluence in še za en tip vozila. Obstaja še kak drug model tega, ki je prav za RS? Cena je pa 62eur z popustom.

Eh, kopiral sem kao kodo z predogledom z drugega foruma pa očitno ne dela prav ko klikneš... evo:
http://www.shrani.si/?3T/vp/3AETyDfB/06042011061.jpg
http://www.shrani.si/?3T/vp/3AETyDfB/06042011061.jpg
- lukeatluke
Ja, piše na tem A3 papirju, ki je bil zraven: Megane III, Megane in Fluence... očitno imajo vsi enak tepih ??
Cena je za komplet, vseh 4-ih, edino ta napis je samo na voznikovem tepihu, ostali imajo samo rumeni šiv. Res bi lahko napis dali barem na oba sprednja
Bomo videli, kako dolgo bodo zdržala
Aja, drugače sem z prekmurskega konca... samo tablice so goriške, da bolj poudarijo športnost hehe.....
Cena je za komplet, vseh 4-ih, edino ta napis je samo na voznikovem tepihu, ostali imajo samo rumeni šiv. Res bi lahko napis dali barem na oba sprednja
Bomo videli, kako dolgo bodo zdržala
Aja, drugače sem z prekmurskega konca... samo tablice so goriške, da bolj poudarijo športnost hehe.....
zdj morm pa oči na peclje dat ko se vozim po lendavi in MS
sam neki mi povej.. ti si iz Lendave in si pač tam prijavljen kot stalno prebivališče... a ni tko da pol ne morš dt drugih oznak na tablci kot le tisto kjer si prijavljen ? kko je s tem ?
al naprimer lahko tut jaz k sm iz LJ vzamem KP tablco ? a to na tehničnih zrihtaš al kaj morš narest da dobiš svojo tablco ?
sam neki mi povej.. ti si iz Lendave in si pač tam prijavljen kot stalno prebivališče... a ni tko da pol ne morš dt drugih oznak na tablci kot le tisto kjer si prijavljen ? kko je s tem ?
al naprimer lahko tut jaz k sm iz LJ vzamem KP tablco ? a to na tehničnih zrihtaš al kaj morš narest da dobiš svojo tablco ?
-
dr__de
iz kjerkoli maš lahko tablcoZZ-717 napisal/-a:zdj morm pa oči na peclje dat ko se vozim po lendavi in MS![]()
- lukeatluke