Instaliranje WIN XP-problem
Instaliranje WIN XP-problem
Imam en problem z instaliranjem WIN XP pro!
In sicer imam formatiran disk,na pogon c sem ze nalozil sys c:, sedaj ko pa hocem instalirat iz Cdja za XP in vpisem setup (pa mi javi da ne gre iz DOSa)
Kak si naj instaliram Winse?!?
NUJNO pleas!
In sicer imam formatiran disk,na pogon c sem ze nalozil sys c:, sedaj ko pa hocem instalirat iz Cdja za XP in vpisem setup (pa mi javi da ne gre iz DOSa)
Kak si naj instaliram Winse?!?
NUJNO pleas!

vsu WinXP so bootable tak da ni straha da nebi slo. Drugac pa formatiras pa vse nastavljas kar z winxp cdjem tak da ne rabis prej oz je nesmiselno. Itak si verjetno FAT23 formatiral, zdaj bos pa v NTFS...thesharky napisal/-a:pa nujno moras met boot cd ker drugace ce bos tut Cd v biosu dau pod first boot vseeno nebo slo.
Eh ni blema-mi je uspelo instalirat.Sem se jeb** ampak mi uspelo.problem je bil z cdjom WIN XP ker nikakor ni hotlo samo v setup it.Pol pa sem si sel po drugi CD pa je slo tak kot more.
Jebat ga-jaz se pac bolj na avte spoznam-pri racunalnikih pa glih tolko da za sebe zrihtam.
Aja pa se to: ima kdo v MB slovenscino za instalirat za XP Pro SP2Included.Da sedaj tote samo nadgradim v SLOvenske?!Imam SLO za prejsnjo verzijo Xpja Pro ampak kot ze prej omenil-ni sla instalirat!
Jebat ga-jaz se pac bolj na avte spoznam-pri racunalnikih pa glih tolko da za sebe zrihtam.
Aja pa se to: ima kdo v MB slovenscino za instalirat za XP Pro SP2Included.Da sedaj tote samo nadgradim v SLOvenske?!Imam SLO za prejsnjo verzijo Xpja Pro ampak kot ze prej omenil-ni sla instalirat!