zamaknjeno sprednje kolo
zamaknjeno sprednje kolo
zadnjic sem peljal avto na optiko, in so ugotovili, da imam sprednje desno kolo zamaknjeno za 12mm. Seveda avto vlece na stran in pobira mi gume. Se je pa prejsnji lastnik nekam zabil.
Rad bi to popravil, zato me zanima ce kdo pozna kakega majstra ki bi to naravnal potem pa se na optiko. Okolica stajerke ali prekmurje. Lp
Rad bi to popravil, zato me zanima ce kdo pozna kakega majstra ki bi to naravnal potem pa se na optiko. Okolica stajerke ali prekmurje. Lp
V Lomanošah pri Gornji Radgoni je Zorman center, jaz mam z njimi dobre izkušnje. Samo vprašanje pri tebi je ali je res potrebna samo optika. Če je bil avto kresnjen je verjetno potrebno pregledati celotno podvozje. Vilice, zglobe, volansko gred, končnike itd., če so te stvari hin, se dajo menjat ampak vprašanje je koliko je "najeba..." celotno podvozje, lahko, da je treba it na ravnalno mizo, s tem pa se bavi le malo ljudi in tudi malo jih to dela profesionalno vsaj po mojih podatkih. Optiko pa daj raje naredit na diagonale z "žnjorami" pa šele potem digitalno. To je moje mnenje.
LP
Gašper
LP
Gašper
Renault 19 1.4 RN
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique
hehe ravno pri zormanu so mi delali optiko in ugotovili da je kolo zamaknjeno. mogo je na kaki robnik priletet in je vseskup premaknilo. sem bil danes pri enem kleparju v razvanju in je rekel da je vrjetno most zvit. treba bo na ravnalno mizo , dela za 4 ure + optika= približno 130€
a se vam zdi preveč?
a se vam zdi preveč?
PozdravljeniGodward napisal/-a:hehe ravno pri zormanu so mi delali optiko in ugotovili da je kolo zamaknjeno. mogo je na kaki robnik priletet in je vseskup premaknilo. sem bil danes pri enem kleparju v razvanju in je rekel da je vrjetno most zvit. treba bo na ravnalno mizo , dela za 4 ure + optika= približno 130€
a se vam zdi preveč?
Hmmmmmmmm......................sumljivo poceni.
Kakor je meni znano, se za odpravo takšne napake hitro pride do par sto evrov..................................vprašanje je, če ni ceneje menjava zvitega dela ( to je 100% ravno ), kot pa le ravnanje, ki ni nikoli 100%. V vsakem primeru pa je potrebno opraviti optiko vozila.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;