če kdo potrebuje kemično čiščenje avtomobila močno priporočam Vulkanizerstvo Deželan iz okolice Novega Mesta, sam sem tja peljal ženin avto na čiščenje in sem biu resnično zelo zelo zadovoljen.mi je kolega svetoval, ker ga je tudi sam dal v čiščenje njim. resnično zlo kvalitetni in zlo ugodni!!!
če se pa ne motm, pa mislm da je pa tudi eden iz med njih uporabnik na tem forumu z meganom cabrio
GLOBINSKO-KEMIČNO ČIŠČENJE AVTOMOBILA
- megane1.5dci
pr men sta sam prva sedeža "kritična" . bo treba dat na poletje enkrat čistit. pa je pol mir za neki časa. zadaj se pa itak redko vozi kdo. se bo treba mal pozanimat, kake cene so kej. vem pa da ni ravno poceni...
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Re: GLOBINSKO-KEMIČNO ČIŠČENJE AVTOMOBILA
Kaj si pa ti hotu s tem povedat?clio open napisal/-a:In s čim so te navdušili? Ko sem še delal v eni pralnici, sem šefu spucal ML-a (raje ne bi o tem kak je bil) in je bil po opravljenem notri kot nov; še vonj je bil tak. Čiščenje je zajemalo dezinfekcijo prezračevalnega prostora, čiščenje vseh rež (zunaj in znotraj in ko rečem vseh, mislim vseh - s čopičem). Ga ni bilo detajla, da ni bil očiščen - tudi tisto kar se ne vidi. svetla notranjost do prvotne barve - to pomeni, da se je odstranilo vse druge, navadno jeans, odtenke. Vsi displeji so bili spucani v nulo (tudi kotički). Očiščeno in namazano usnje. Prtljažnik pa... ja, nekaj let se je zadaj prevežal kuža in to je bilo prvo čiščenje prtljažnega prostora.megane1.5dci napisal/-a:če kdo potrebuje kemično čiščenje avtomobila močno priporočam Vulkanizerstvo Deželan iz okolice Novega Mesta, sam sem tja peljal ženin avto na čiščenje in sem biu resnično zelo zelo zadovoljen.mi je kolega svetoval, ker ga je tudi sam dal v čiščenje njim. resnično zlo kvalitetni in zlo ugodni!!!
če se pa ne motm, pa mislm da je pa tudi eden iz med njih uporabnik na tem forumu z meganom cabrio
U glavnem - tako preciznost se je pričakovalo tudi pri drugih avtomobilih. Ko je lastnik (ki je plačal tako čiščenje) prišel po vozilo, je bilo to spredaj brez ene same mušice (če ni šlo drugače, se je madeže odstranjevalo s plastelinom). Sedeži so se špricali 3X če je bilo treba. Z gumi krtačo si pa tepihe drgnil tudi 2 uri. Samo avto je bil brez dlake in brez prahu - in to je meni navdušujoče. Aja, cena čiščenja sedeža 15€ za posamični sedež, zunanje čiščenje 25€ za vozila velikosti megana. Doplačilo za nego usnja in dezinfekcijo. Ni bilo poceni, daleč od tega - samo, ni pa bilo šalabajzersko. To pomeni, da ne zaračunavajo sesanja z vodnim sesalcem kot globinsko čiščenje - denimo.