V moji temi ni bilo nekega odziva, tako da bi še tukaj vprašal:
http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-LAGUNA-MK ... _500wt_922
Tole je ok za laguno, pri nas je samo naftni filter dražji. Kako je s temi filtri, eni so "v" plastiki, ta tukaj ni.
edit:
Sem našel tole:
PLEASE CHECK FUEL FILTER BEFORE ORDERING AS THERE IS A CHOICE OF FUEL FILTER ON THIS MODEL:
EITHER FULL PLASTIC UNIT THAT DOES NOT OPEN,
OR DROP-IN CARTRIDGE TYPE.
*** THIS ITEM IS ONLY SUITABLE FOR MODELS WITH DROP-IN CARTRIDGE TYPE FUEL FILTER ***
Torej, kako vem, katerga imam?
Laguna 2 dci-filtri
joztom, ne se razburjat 
@ sovenc, prvo poglej kak filter sploh imaš na avtu, glede na to da bi rad preko ebay-a naročal, sklepam da boš tudi sam menjaval tako da ti ne more bit odveč da preveriš
če imaš ti plastični filter, to pomeni da se menja v celoti, s priključki vred, zato je filter tudi dražji (pazi koliko imaš priključkov) ponavadi jih je 5
plus tega, oljni filter NI tako visok kot na fotografiji, to lahko preveriš tudi na svoji laguni
tisto spodaj desno je pa filter goriva, za bencinske motorje
@ sovenc, prvo poglej kak filter sploh imaš na avtu, glede na to da bi rad preko ebay-a naročal, sklepam da boš tudi sam menjaval tako da ti ne more bit odveč da preveriš
če imaš ti plastični filter, to pomeni da se menja v celoti, s priključki vred, zato je filter tudi dražji (pazi koliko imaš priključkov) ponavadi jih je 5
plus tega, oljni filter NI tako visok kot na fotografiji, to lahko preveriš tudi na svoji laguni
Joztom, hvala za info, sam razburjat se pa res ni treba. Trenutno sem na faksu in več kot to ne morem povedat, žal.Doctor DJ napisal/-a:joztom, ne se razburjat
Bom pogledal katerega imam, kar se pa slik tiče...to so sam simbolične, v opisu piše kaj vse dobiš.