Upam, da bo kmalu vse skupaj
Clio Williams l.94 No. 6035
-
bluerunner
JAh sej glede na to kolk mam trenutno cajta bo to kr taprav cajt jarobi1000 napisal/-a:He he, najboljš da naredim dan odprtih vrat!![]()
Če bi kdo si rad kej pogledal nej pokliče, pa se bomo kej zmenil. Samo zaenkrat je za vidt bolj mal. Čez kak mesec, dva bo boljš.
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Vmes sem dobil paleto, ki je bila zelo težka, ampak vsebina pa je bila še tehntnejša! 

Gor je bil F7R 714 motor z pumpo na ketnco z zelo malo kilometri, ki bo tvoril dobro osnovo za nov motor. Prav tako je tam nekje v polivinilu skrita Gr.A glava narejena pri eni priznani firmi v Angliji, ki se ukvarja s predelavo izdelkov Renault Sporta v tekmovalna vozila.

Da avtu ne bo prevroče sem mu priskrbel tudi hladilnik od Clia Maxi, ki je ravno prave velikosti, da nad njim lepo paše plenum za ITBje

Enostavno F7R

BTW, fotka Sodemo motorja, ki je v zgornjem postu je iz iste delavnice, kjer je bila narejena moja nova glava. Fantje razturajo!
To je to za danes.

Gor je bil F7R 714 motor z pumpo na ketnco z zelo malo kilometri, ki bo tvoril dobro osnovo za nov motor. Prav tako je tam nekje v polivinilu skrita Gr.A glava narejena pri eni priznani firmi v Angliji, ki se ukvarja s predelavo izdelkov Renault Sporta v tekmovalna vozila.

Da avtu ne bo prevroče sem mu priskrbel tudi hladilnik od Clia Maxi, ki je ravno prave velikosti, da nad njim lepo paše plenum za ITBje

Enostavno F7R

BTW, fotka Sodemo motorja, ki je v zgornjem postu je iz iste delavnice, kjer je bila narejena moja nova glava. Fantje razturajo!
To je to za danes.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

.jpg)