Megane 2 smrdi po nafti
Megane 2 smrdi po nafti
Imam Megana 2 1.5 dci 106km 06. Zadnje čase mi v notranjosti pogosto smrdi po nafti. Smrad se še najbolj voha, če avto stoji na mestu in laufa, posebej pa še pri ponovnih zagonih. Po pregledu računov prejšnjega lastnika sem ugotovil, da je on že uveljavljal enako napako v roku garancije. Menjali so mu sledeče:
8200584675 Zaganjač
7701419003 Cev
7701477442 Spojka Elektična
To je bilo menjano leta 2009. Baje obstaja tudi tehnična nota za zamenjavo le te cevi (bil naj bi oddušek za nafto). Zanima me če kdo kaj ve o tej tehnični noti in če je uveljavljanje možno tudi po izteku garancije. Avto nima potrjene servisne knjige. Je kdo od vas morda imel podobne težave?
Hvala za odgovore!
8200584675 Zaganjač
7701419003 Cev
7701477442 Spojka Elektična
To je bilo menjano leta 2009. Baje obstaja tudi tehnična nota za zamenjavo le te cevi (bil naj bi oddušek za nafto). Zanima me če kdo kaj ve o tej tehnični noti in če je uveljavljanje možno tudi po izteku garancije. Avto nima potrjene servisne knjige. Je kdo od vas morda imel podobne težave?
Hvala za odgovore!
Yp, jaz sem imel to serijsko napako in so mi menjali neko cev goriva .... Mi je pa nafta kar lepo puščala, od začetka je samo smrdelo, nato pa vedno bolj puščalo...
Na servisu so mi to brezplačno zamenjali, kar so izgleda tudi pri tvojem modelu že naredili, kar je sigurno evidentirano tudi v računalniku.
Na servisu so mi to brezplačno zamenjali, kar so izgleda tudi pri tvojem modelu že naredili, kar je sigurno evidentirano tudi v računalniku.
Jaz sem imel podoben problem pri prejšnjem starem coupeju, ko sem na cesti povozil eno vejo/mali hlod in mi je poškodovalo cev za gorivo. Vedno je smrdelo v kabino po bencinu....torej je res nekaj pri ceveh narobe, samo najti še treba.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010