Nastavitev ure - Clio 2010

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
Bucko99

Nastavitev ure - Clio 2010

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

Pozdravljeni,

Problem je sledeč - zamenjal sem originalni Avtoradio za Alpine, sedaj pa ne morem nastaviti ure, ki ostala na originalnem display-u . Ima kdo kak nasvet, ali je najlažje če priklopim originalni Avtoradio ?

Hvala,

LP Boštjan
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
Bosty

Odgovor Napisal/-a Bosty »

Tudi jaz sem zamenjal original avtoradio z Blaupunktom. Ura in zunanja temperatura ti ostaneta na zgornjem displayu.
Desno zgoraj ob displayu imaš dva okrogla gumba, ki ju pritiskaš. Če se prav spomnim je eden za minute eden pa za ure. Lahko pa popoldan pogledam, poslikam,...
Oziroma malo bolj opiši, kaj ti ne dela, ali ti gumbi več ne primejo?
Še vedno je opcija Renault servis ali pa greš k kašnemu AvtoAkustičnemu mojstru, kot je npr. Radio Vili.
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

Vem kere gumbke misliš, ampk novi modeli jih nimajo več, ker se ura nastavlja direkt prek radia. Se bom kar do vilija zapeljal, mi je on montiral pa mislim da ne bo problema.
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
Bosty

Odgovor Napisal/-a Bosty »

Eh, a pol je moj Clio iz avgusta 2009 že star model? :cry:
Ja, Vili je res mojster (tudi sin), že 15 let meni in prjatlom on montira in zmeraj za vikat. Samo enkrat sem vmes dal na AutoPhone (da so mi hkrati še alarmno napravo montirali) pa sem se tako nasadil s Pioneerjem, da sem ga po pol leta trpljenja ven vrgel, prodal za pol cene in šel k Viliju.
Odgovori