scenic 2004 dci
scenic 2004 dci
zanime me kaj je to ko užgem avto pa mi resitira uro pa dnevne kilometre,ali je to akumulator al ka
pa zakaj mi skoraj vedno na avtocesti pokaže alarm check injection pri tem mi zablokira gas in se peljam kolker je na števcu ko pa spustim gas pa se lahko peljam normalno toda to ni zmiraj
pa zakaj mi skoraj vedno na avtocesti pokaže alarm check injection pri tem mi zablokira gas in se peljam kolker je na števcu ko pa spustim gas pa se lahko peljam normalno toda to ni zmiraj
Pozdravljeni
Preverite pravilno delovanje:
- akumulatorja
- alternatorja
To vam lahko preveri tudi lokalni avtoelektrikar, v koliko pa imate možnost priklopiti vozilo na tester - zmaga
Lep pozdrav
Preverite pravilno delovanje:
- akumulatorja
- alternatorja
To vam lahko preveri tudi lokalni avtoelektrikar, v koliko pa imate možnost priklopiti vozilo na tester - zmaga
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
scenic 2004 dci
ka je pa s tem check injection
Injektorji, senzor podtlaka eli EGR, če se ne motim 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
scenic 2004 dci
a je to kej zabito ko mi zmiraj neprikaže check injection,npr.zadn sm se pelau po avto cesti naredil več kot 120km šele potem se je prikazu alarm.včasih pa takoj
- lukeatluke
scenic 2004 dci
sam men se prižge pri užigu ampak pol na avtocesti približno po 130km na uro sam se lahko pelam samo toliko koliko je na števcu pa č pr kujk se pojavi alarm pa lahko držim pedal do konca,ko pa popustim pedal da padejo mal dol kilometri pol pa lohk teram kujker gre včasih se pa sploh ne pokaže pa se lahko pelam koker hočem
Kaj pa mogoče senzor podtlaka - pri višjih obratih javi napako, ko pa spustiš gas, obrati padejo, turbina se zavrti počasneje, tlak pade, senzor odčita pravilno nižjo vrednost in računalnik neha javljat napako? Reskiraj 30€ in pelji na tester.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa