scenic 2004 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dragec

scenic 2004 dci

Odgovor Napisal/-a dragec »

zanime me kaj je to ko užgem avto pa mi resitira uro pa dnevne kilometre,ali je to akumulator al ka
pa zakaj mi skoraj vedno na avtocesti pokaže alarm check injection pri tem mi zablokira gas in se peljam kolker je na števcu ko pa spustim gas pa se lahko peljam normalno toda to ni zmiraj
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Preverite pravilno delovanje:
- akumulatorja
- alternatorja

To vam lahko preveri tudi lokalni avtoelektrikar, v koliko pa imate možnost priklopiti vozilo na tester - zmaga

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
dragec

scenic 2004 dci

ka je pa s tem check injection
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Injektorji, senzor podtlaka eli EGR, če se ne motim :?
dragec

scenic 2004 dci

a je to kej zabito ko mi zmiraj neprikaže check injection,npr.zadn sm se pelau po avto cesti naredil več kot 120km šele potem se je prikazu alarm.včasih pa takoj
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Pri tebi mora biti nekaj glede napake, drugače pa nam na '05 1.9dci meganu kaže Check Injection že ko avto vžgeš, in to že cca. 15kkm, pa je bil umes že glavni servis, so zbrisali, potem pa je bilo jasno da pač piše, ampak narobe ni pa nič :)
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

ko je meni napisalo check injection, ko sem prizgal avto, so ble (oz. bolje receno je bila) 1 grelna svecka zanic ... Po menjavi (vseh 4ih sveck, ker je tako najbolje) tega napisa ni vec ...
Lp RoZleht
dragec

scenic 2004 dci

sam men se prižge pri užigu ampak pol na avtocesti približno po 130km na uro sam se lahko pelam samo toliko koliko je na števcu pa č pr kujk se pojavi alarm pa lahko držim pedal do konca,ko pa popustim pedal da padejo mal dol kilometri pol pa lohk teram kujker gre včasih se pa sploh ne pokaže pa se lahko pelam koker hočem
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kaj pa mogoče senzor podtlaka - pri višjih obratih javi napako, ko pa spustiš gas, obrati padejo, turbina se zavrti počasneje, tlak pade, senzor odčita pravilno nižjo vrednost in računalnik neha javljat napako? Reskiraj 30€ in pelji na tester.
Odgovori