Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
bom enkrat na soncuBeaM_X napisal/-a:Lep je ni kaj.Kufer pa u zivo res lepo zgleda, tlele na slikah pa res kr neki.
Ben kaksno leps slikco nared.
pa se kaksno nocno
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
no lepoJames napisal/-a:Hej Black, po dolgem casu sem se oglasil, da vidim kako napredujes. Vidim, da si cist not padu.Lepo napredujes, Twingo je pa tudi dalec najlepsi!
Jaz sem svojega pred pol leta prodal, dokler sem se dobil nekaj zanj. Sem pa ostal zvest Renault-u.![]()
Lp iz MB
mi pa skos nekej caramo
itak je ze korenine pognal...to ne morm vec prodat
lp
da ga malo ubodim od mrtvih 
Projekt BlackWind uradno zakljucen (lansko leto)
Dosegel je moja pricakovanja (drzavni prvak v svoji kategoriji 2009)

sedaj so prisle na vrsto druzinske zadeve
avto bo UPAM docakal lepo starost, saj je v njem ogromno duše.
se vidimo na kaksnem srecanju
lp
Projekt BlackWind uradno zakljucen (lansko leto)
Dosegel je moja pricakovanja (drzavni prvak v svoji kategoriji 2009)

sedaj so prisle na vrsto druzinske zadeve
avto bo UPAM docakal lepo starost, saj je v njem ogromno duše.
se vidimo na kaksnem srecanju
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
-
tweety_devil
- Kraj: nova gorica
tista slikca kjer je letvica na luči je stara slika. sedaj je odbijac novejsega tipa kot na zadnjih slikah.
drugace pa ja samo odrezana je luknja in zmontirana mrezica.
lp
drugace pa ja samo odrezana je luknja in zmontirana mrezica.
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
prletiteSpeedie napisal/-a:dej pletita kej na srečanje da se vidimo pa kako rečemo
bolj ga tiscim, bolj ko se filter dere, bolj spi moj mali mad Max
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Hehe ne noret z tamalmuBlackWind napisal/-a:prletiteSpeedie napisal/-a:dej pletita kej na srečanje da se vidimo pa kako rečemozdj mam ze otrosk sedez zadej
en potnik vec
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
ma ja k je bil se v lupinci ze od prvega mesca se furamo kdaj pa kdaj...ko je lep danboncl napisal/-a:Hehe ne noret z tamalmuBlackWind napisal/-a:prletiteSpeedie napisal/-a:dej pletita kej na srečanje da se vidimo pa kako rečemozdj mam ze otrosk sedez zadej
en potnik vec
bolj ga tiscim, bolj ko se filter dere, bolj spi moj mali mad MaxTi maš srečo de ga lohka peleš jest morm pa še u legalo spravt predn jo bom vozu
![]()
![]()
sj bos zrihtal
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
no pol pa splohBlackWind napisal/-a:prletiteSpeedie napisal/-a:dej pletita kej na srečanje da se vidimo pa kako rečemozdj mam ze otrosk sedez zadej
en potnik vec

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!

.jpg)