Laguna 2 ph 2 težave z armaturko
Rabiš pomočnika za šraufanje? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Se opravičujem za offtopic, ampak sem se pa nasmejalMiHeC_bla napisal/-a:"sinko" te lahko vprašam iz kod si?sinko napisal/-a:mesto rož
MiHeC_bla napisal/-a:Volčji potok?
Se lahko pridružim ugibanju? Mozirski gaj
Pa da bom vseeno malo v pomoč... Sinko je imel v mislih Portorož
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Kolk pa maš ti znižano lagunco, ter kolk te je stalo komplet delo+vzmeti+amortizerji?laguna484 napisal/-a:Mater to škripanje - men sicer ni odstopla armaturka sam je pa problem u tisti lajšni na sredini ker na vsak pukl zaškripa. Js bom razstavu to sranje pol ko bom pa znal popravit pa kr s.p. ofnem ker bom meu skos biznis
Je dost bolj trd avto, kot je serijsko?
Znižana je za 35mm s H&R vzmetmi (180€), delo je blo okol 60 se mi zdi pa optika 30€, homologacija tudi nekaj malega, sicer ne vem koliko ker sem dal več stvari. Amortizerje sem pustil original vendar zadnje čase opažam da včasih zabijejo ob res ornk luknjah in se lih odločam ali jih skrajšati ali kupit kake športne. Je pa res da majo za sabo 40000 znižanih kilometrov ter pred tem 70000 kar je že kar dosti.MiHeC_bla napisal/-a:Kolk pa maš ti znižano lagunco, ter kolk te je stalo komplet delo+vzmeti+amortizerji?laguna484 napisal/-a:Mater to škripanje - men sicer ni odstopla armaturka sam je pa problem u tisti lajšni na sredini ker na vsak pukl zaškripa. Js bom razstavu to sranje pol ko bom pa znal popravit pa kr s.p. ofnem ker bom meu skos biznis
Glede trdote je pa tako - probaj pelat kakšno GTjko al pa audi A1 s športnim podvozjem- smo tu nekje. Avto je precej bolj trd kot v original stanju ampak dosti manj kot kakšne druge znamke, saj je laguna v originalu toliko mehkejša. Je pa vodljivost avta čez ovinke nenormalno dobra. Sem pa danes peljal službeno oktavio in se obnaša prav tako kot moja laguna - in seveda ni spuščena. Pridi gdaj na kak meet pa lahko v živo sprobaš razliko.
Kompleti so pa tam okoli 600€ brez dela.
lp
A kej veš ali se ga da tudi za manj kot 35mm spustiti, ali je to standardna mera? Jaz bi ga za kakih 20mm spustillaguna484 napisal/-a:Znižana je za 35mm s H&R vzmetmi (180€), delo je blo okol 60 se mi zdi pa optika 30€, homologacija tudi nekaj malega, sicer ne vem koliko ker sem dal več stvari. Amortizerje sem pustil original vendar zadnje čase opažam da včasih zabijejo ob res ornk luknjah in se lih odločam ali jih skrajšati ali kupit kake športne. Je pa res da majo za sabo 40000 znižanih kilometrov ter pred tem 70000 kar je že kar dosti.MiHeC_bla napisal/-a:Kolk pa maš ti znižano lagunco, ter kolk te je stalo komplet delo+vzmeti+amortizerji?laguna484 napisal/-a:Mater to škripanje - men sicer ni odstopla armaturka sam je pa problem u tisti lajšni na sredini ker na vsak pukl zaškripa. Js bom razstavu to sranje pol ko bom pa znal popravit pa kr s.p. ofnem ker bom meu skos biznis
Glede trdote je pa tako - probaj pelat kakšno GTjko al pa audi A1 s športnim podvozjem- smo tu nekje. Avto je precej bolj trd kot v original stanju ampak dosti manj kot kakšne druge znamke, saj je laguna v originalu toliko mehkejša. Je pa vodljivost avta čez ovinke nenormalno dobra. Sem pa danes peljal službeno oktavio in se obnaša prav tako kot moja laguna - in seveda ni spuščena. Pridi gdaj na kak meet pa lahko v živo sprobaš razliko.
Kompleti so pa tam okoli 600€ brez dela.
lp
- SebastjanM
- Kraj: Celje
En trik, kako se znebite določenih škripov:
Na žalost je veliko delov pri tem avtu spojeno na klik, tudi tista srebrna letev.. Odstraniš jo in vse stike namažeš z navadno litijevo mastjo!
Tako sem rešil srebrno letev in plastiko pred števci! Tisto plastiko sem tudi zbrusil po levi in desni strani za kake pol mm, ker je ribala ob drugo!
Nekaj čričkov sem pobil, ampak še obstajajo, v okvirju okoli števcev, spodnji del armaturke ipd. ampak se mi ne da več razdirat..
Na žalost je veliko delov pri tem avtu spojeno na klik, tudi tista srebrna letev.. Odstraniš jo in vse stike namažeš z navadno litijevo mastjo!
Tako sem rešil srebrno letev in plastiko pred števci! Tisto plastiko sem tudi zbrusil po levi in desni strani za kake pol mm, ker je ribala ob drugo!
Nekaj čričkov sem pobil, ampak še obstajajo, v okvirju okoli števcev, spodnji del armaturke ipd. ampak se mi ne da več razdirat..
Audi A6 2.4 Quattro Limo LPG
Vprašati sem pozabil, kako se obnaša armaturka (tam kjer si zalepil)? Še drži, ali že kaj odstopa? Ti je tisti del zelo odstopil, ali samo malo?sinko napisal/-a:ja meni je odstoplo tam pod šipo, tam nima airbag nobene veze, je vse skup zelooo jebeno, če maš roko kot jaz, bolj lopato kot roko, težko prideš zraven, jaz sem si pomago z palčko za uhe pucat, na njo sem naneso lepilo pol pa glavo na zunanjo stran da je gledalo, z roko pa sem nekako mazal, malo tudi preko, tam ko ne rabi, pol pa sem vse skup obtežil z ene par kamni, pod njimi sem seveda dal eno cunjo da niso kamni vsega posrali, letos moram ponovit na voznikovi strani, probal se bom bolj potruditi glede na to da vem kak se stvari streže, lepo pa je blo UHU plus endfest 300, dobiš ga v vsaki malo boljši trgovini, rabi sicer en cajt da se strdi ko pa prime pa drži ko pra**ca