Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Ei, zelen na prejšnji fotki sam šlepar od Laško 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
nightmare napisal/-a:Ne upa kupt tega avta.Symon napisal/-a:BMW E36 M3 GT?
Opel GT?
Porsche ima en kup GT-jevSymon napisal/-a:nightmare napisal/-a:Ne upa kupt tega avta.Symon napisal/-a:BMW E36 M3 GT?No v glavnem zelen je pa prodajal se je, ne vem pa, če se še. Samo je pa res, da je omenil, da ni BMW xyM.
Opel GT?A je starejša legenda, 90' ali 2000+? VW ima GTije, Audi nima GT, BMW ima M3 GT... Razen, če je baraba pozabil povedati, da ima G, T in I v oznaki?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sej VW GTI sem že jst na prejšnji strani ali dveh napisal...pa očitno ni, razen če hoče točen model avta.Symon napisal/-a:nightmare napisal/-a:Ne upa kupt tega avta.Symon napisal/-a:BMW E36 M3 GT?No v glavnem zelen je pa prodajal se je, ne vem pa, če se še. Samo je pa res, da je omenil, da ni BMW xyM.
Opel GT?A je starejša legenda, 90' ali 2000+? VW ima GTije, Audi nima GT, BMW ima M3 GT... Razen, če je baraba pozabil povedati, da ima G, T in I v oznaki?
Če je ravno, ni zabavno.
Da lahk pogledajo u nemčijo kk se avti delajoschkorc napisal/-a:Po daljšem premišljevanju, kaj bi vam še razkril, sem sklenil, da res izdam še barvo. Barva je zelena. Ta model je sicer "športnik", znamka pa ne izdeluje samo "športnikov". Oznaka modela pa vsebuje črki G in T
.
Iskano torej tudi ni Peugeot S16/RC, BMW xyM, Mercedes xyAMG ali Saab. Ostalo pa še naj ostane zaenkrat odprto.
Pa veselo ugibanje.
(insiderji ne sodelujete!)
BTW A vsi veste, zakaj imajo Francozi Eifflov stolp?
LP, Primož
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica