Da pa tale 1.2 mlinček precej zvoka iz sebe s konusnim filtrom.
Twingoo
-
tweety_devil
- Kraj: nova gorica
No taka je bila slika danes zjutraj ko sem vstal

Z avta so mi ukradili vse 4 aluminijasta platišča znamke Carmona in to na dvorišču čez cesto
Kriminalist je vzel prstne odtise, saj sem ravno včeraj pral avto in so odtisi lepo vidni pri blatnikih, sam dvomim da bom dobil nazaj platišča... tko da če jih kdo kje opazi na kakšnem avtu, ali kje drugje bi prosil naj mi sporoči...

Z avta so mi ukradili vse 4 aluminijasta platišča znamke Carmona in to na dvorišču čez cesto
Kriminalist je vzel prstne odtise, saj sem ravno včeraj pral avto in so odtisi lepo vidni pri blatnikih, sam dvomim da bom dobil nazaj platišča... tko da če jih kdo kje opazi na kakšnem avtu, ali kje drugje bi prosil naj mi sporoči...
-
tweety_devil
ja nebi nikoli mislil da se to lahko tudi pred hišo ( na vasi) zgodi
, ma obe ključavnici so poškodovani od izvijača zgleda da so hotli tudi avto radio, ma jim ni ratalo ga odklenit, zanimivo pa je to da so avto podložili še dodatno z lesenimi deskami in vsi vijaki so bili privijačeni nazaj v pesto
se jim ni nikamor mudilo 
Fak da se na vasi to naredi pa tud nevem no. Če gledaš iz svetle plati pustili so ti zadevo na klocih in ni večje škode, kolegu niso toliko prizanesli, poleg tega jih ni oviralo da ni šlo ključavnic odpret so pač šipo razbil.
Drugače se pa jaz držim pravila dva varnostna vijaka na feltno pa je mir pri bajti.
Malo preverjaj po spletu če se bodo začele prodajat.
Drugače se pa jaz držim pravila dva varnostna vijaka na feltno pa je mir pri bajti.
Malo preverjaj po spletu če se bodo začele prodajat.
Štrom for wife, UPS for life.
-
tweety_devil
potiho sm upal, da je kj tacgatweety_devil napisal/-a:očitno je bila ena velika potegavščina to, saj sem dobil naslednji dan feltne nazaj use pri avtu... jaoo še dobro se je izteklo no
tako da ma twingič nazaj svoje feltne... pa zdaj u kratkem bo dobil še nove diske in ploščice
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Zdej pa 2 seta varnostnih vijakov gor, pol pa bo mirtweety_devil napisal/-a:očitno je bila ena velika potegavščina to, saj sem dobil naslednji dan feltne nazaj use pri avtu... jaoo še dobro se je izteklo no
tako da ma twingič nazaj svoje feltne... pa zdaj u kratkem bo dobil še nove diske in ploščice

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije