Laguna 2 ph 2 težave z armaturko
Laguna 2 ph 2 težave z armaturko
Pozdravljeni!
Imam laguno 2 letnik 2005 (faceliftana). Z avtom sem zelo zadovoljen, vendar me čedalje bolj moti zgornji del armaturke, kjer se stikata dela skupaj (pri šipi). Težava je v tem, da mi je začelo rob zgornjega dela dvigovati (začel je odstopati). Ker je popravilo le-tega na servisu dokaj drago, bi prosil za kakšen nasvet, kako zadevo popraviti bolj ekonomično?
Imam laguno 2 letnik 2005 (faceliftana). Z avtom sem zelo zadovoljen, vendar me čedalje bolj moti zgornji del armaturke, kjer se stikata dela skupaj (pri šipi). Težava je v tem, da mi je začelo rob zgornjega dela dvigovati (začel je odstopati). Ker je popravilo le-tega na servisu dokaj drago, bi prosil za kakšen nasvet, kako zadevo popraviti bolj ekonomično?
- SebastjanM
- Kraj: Celje
Poleti, ko se tista zadeva dovolj segreje, jo lahko zatakneš nazaj in drži čez dan
Ko se ohladi ponoči, spet odstopi...
Jst se že vsaj 1 leto spravim to lepit, pa se bojim kako bo, če bo treba kdaj armaturko razdirat.
Je pa zanimivo, da imaš tudi ti 2005 letnik. Očitno napaka tega letnika?
Jst se že vsaj 1 leto spravim to lepit, pa se bojim kako bo, če bo treba kdaj armaturko razdirat.
Je pa zanimivo, da imaš tudi ti 2005 letnik. Očitno napaka tega letnika?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jst imam plan kar precej muzike zmetat v avto in bo skoraj nujno potrebno armaturko podret za čričke pobit, kable napelat ipd. Zato se bojim lepit - da mogoče potem ne bi šlo narazen, če bi hotel.
Imam pa plan s kakšnim neostikom ali kakšno podobno močno zadevo. Ne vem pa, če ima kakšen vpiv na odpiranje sovoznikovega airbaga?
Imam pa plan s kakšnim neostikom ali kakšno podobno močno zadevo. Ne vem pa, če ima kakšen vpiv na odpiranje sovoznikovega airbaga?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Ne vem kako se armaturka odpre, ko skoči airbag ven, zato me skrbi:) Ali se odpre navzgor, kar bi blo logično, ali se odpre kje zgoraj. Z nekim lepilom je tam že serijsko lepljeno, se pa odlepi že z rahlo nepazljivostjo
Nevem, bom spomladi kej zmutil, ko bo sonce 
Em, rabil bom pomoč oz. bom dal komu zrihtat. Nekaj sem gledal po manualih, vendar se vseeno bojim, da bi te zatiče polomil. Že tako vse škripa
Em, rabil bom pomoč oz. bom dal komu zrihtat. Nekaj sem gledal po manualih, vendar se vseeno bojim, da bi te zatiče polomil. Že tako vse škripa
nista edina, ki jima je zgornji del armaturke odstopil, meni je isto, lani od vročine. Kaj sem naredu? Vzel dvokomponentno lepilo in zalepil, pred tem sem probal z neostikom in sem lahko samo zbrisal lepilo, neostik ne drži. Če bo treba razdirat, bom pa vse skup razžagal pa naj gre u qra., vse skup
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
ja meni je odstoplo tam pod šipo, tam nima airbag nobene veze, je vse skup zelooo jebeno, če maš roko kot jaz, bolj lopato kot roko, težko prideš zraven, jaz sem si pomago z palčko za uhe pucat, na njo sem naneso lepilo pol pa glavo na zunanjo stran da je gledalo, z roko pa sem nekako mazal, malo tudi preko, tam ko ne rabi, pol pa sem vse skup obtežil z ene par kamni, pod njimi sem seveda dal eno cunjo da niso kamni vsega posrali, letos moram ponovit na voznikovi strani, probal se bom bolj potruditi glede na to da vem kak se stvari streže, lepo pa je blo UHU plus endfest 300, dobiš ga v vsaki malo boljši trgovini, rabi sicer en cajt da se strdi ko pa prime pa drži ko pra**ca
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS