Dejan16v napisal/-a:Lp Pred kratkim sem kupil laguno 1.8 16v limuzino in se mi je sedaj pojavila napaka..
Po pregledu foruma sem priše do zaključka da moja laguna nima senzorjev v pnevmatikah ker je narisan avto brez gum, mi se je pa včeraj prižgala rumena lučka na desni strani števca in je opozorilna lučka za tlak v pnevmatikah...
Sedaj pa nevem kje je napaka ter kako se jo odpravi?
Hvala vsem za pomoč
Zakaj se ti je opozorilna lučka prižgala šele sedaj? Če nimaš senzorjev, bi verjetno opozorilo opazil že prej. Senzorji ne odpovejo vsi naenkrat.
Po moje je težava v sprejemniku, ki se nahaja na podvozju približno pod voznikom. Preveri. Mogoče je slab stik na konenktorju. S mogoče kam nasedel (visok sneg?!).
Koliko napolniti pnevmatike s tlakom, na Laguni Karavan II, pnevmatike pa so 225/45 R17, pa upoštevajmo, da se vozi večinoma časa 4-5 ljudi s polno prtljage, torej kar lepo natovorjena.
Vem, da se drugače odgovor ponavadi nahaja na stebričku, vendar pri meni žal ne.
Extreme napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bi imel eno vprašanje:
Koliko napolniti pnevmatike s tlakom, na Laguni Karavan II, pnevmatike pa so 225/45 R17, pa upoštevajmo, da se vozi večinoma časa 4-5 ljudi s polno prtljage, torej kar lepo natovorjena.
Vem, da se drugače odgovor ponavadi nahaja na stebričku, vendar pri meni žal ne.
LP
Navodila za limuzino:spredaj 2,5,zadaj 2,2, pri polni obremenitvi.Če maš karavana zadaj še malo dodaj.