Ja hvala bele feltne bojo pa za nasledno zimo letne bojo pa kr srebrne. Zaenkrat
Zdej me pa zanima a je kdo že odstranjeval zadnji napis CLIO, kako ga najlažje odstranit da bi ga pobarval...in da ostane cel da ga dam potem nazaj gor.
če boš dal napis clio stran ti ostanejo dve luknji pod njim sm že jst to mislu... sam pol švasat nism hotu... čepki pa tud ne pridejo v poštev. poštrihaj ga na črno ali belo mogoče drugač pa tanki laks pa gre počas stran
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
@Nos: Ja to da so luknje sem videl že nekje ja, zanima me samo najlažji način dobit celega dol in nazaj gor Gre pa na belo.
Motor sem pucal bolj na hitro z avtošamponom razrečenim z vodo v razpršilki pa par čopiči za nedostopna mesta, spral pol pa posušu vse skup oz. pobrisu pol pa namazu vse plastične dele z nekim "no name" premazom za zaščito in lesk plastike. Se pa morm mal bl posvetit pa bolj temeljito spucat še ob straneh itd. Ko bo malo lepše vreme
Hvala
Ne nimam nobenih mer, js sm si naredil šablono s kartono ki sem ga izrezoval po krivinah prtljažnika...drugače pa mogoče za šablono bi bil tudi tisti tepih ki ga maš v prtljažniku ampak ne bo čist lepo vrjetn.