2006 Clio III 1.2 16V by gantlej

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
gantlej
Kraj: Maribor

2006 Clio III 1.2 16V by gantlej

Odgovor Napisal/-a gantlej »

lp, evo nov na forumu, pred slabim mesecem dni "zadužil" cliota 3 1.2 16V, letnik 06, 35kkm, bivša lastnica mama zadnje 3 lete...

zaenkrat stock, razn 15" alu ki so se dokuple pri novem, in pa neki malo muske zaenkrat :D

par slikc:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

zaenkrat to to...v planu pa je marsikaj(od nižanja, 17ke, menjava luèi za neko èrno varjanto ipd., vglavnem avto black on black on black on black :D )

lp, gantlej
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

Pozdravljen na forumu. Nekaj podobnega vozim tudi sam. Zanima me kako se obnesejo "vetrobrani" na bočnih vratih? Če prav vidim je oprema Avtentique? Na 17" bodo pa performanse po moje preveč trpele...
Uporabniški avatar
gantlej

lp, toti vetrobrani imajo pluse in minuse...ker mi osebno bol paše imeti šipo dol kot pa klimo, so za hitrosti do nekje 90km/h super odlični, ker ne piha skoraj nič v avto...po avtocesti se jih pa sliši preveč, da bi jih po 1 uri vožnje najraje dol zabrisal :D

ja na 17kah verjamem da bojo trpeli performansi...bomo vidl...iz 15 na 16 se mi pa zdi brezveze it...treba prvo spustit pol pa videt kolko bo šel v podn...

lp
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

predvsem so mi všeč plani .:) black black black :oops: tko da keep working! 8)
Slika
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Sej če daš 205 gume na 17 col ne bojo preveč trpeli ;)
Uporabniški avatar
gantlej

haval vsem za pozdrave!

mmm kak to misliš isto kot 165/65R15?ne kapiram :oops: trenutno mam pa gor 185/65/15 in so čist ok, tut ne zgledajo kot neke gume od bicikla...ampak so preveč balonaste okol feltne :D dal bi itaq 195/50R15 že tut zarad cene gume ker je med cenejšimi, ampak so inžinirji pri renaultu naredli malo prevlko lukno za kolo te pa bi hecno zgledlo pomojem :D :smt032

ampak bo še treba na kake upgrejde počakat, avto še ma 1 let garancije in dokler se garancije ne konča ni prčkanja...razn kabl za feršerkerijo sm potegno :P

lp
Uporabniški avatar
schik

Čak ne moreš ti samo tk gum dat gor katere so cenejše. Kot prvo bo grdo zgledalo, kot drugo pa tudi števec ti bo lagal. Glede 15 col nimaš več kaj drugega gor dat. Edino 195/60 R15. Ampak guma bo še skos balonasta zgledala. Treba povečat cole. ;)
Tudi če daš gor večje feltne in urediš homologacijo to ne bo nič narobe z garancijo.
Mi smo ti s tem samo hoteli povedat da če daš širše gume gor pol boš zgubu na moči in poraba bo višja. Zato daš lahko 17 col gor pa 205 gume namesto 225 in ne gubiš na moči skoraj nič. Pač višino prilagodiš in na pogled je guma ista (za dober prst debelina gume ;) )
Uporabniški avatar
gantlej

ja to mi je jasno da 195/50 ne gre...mislo sm pač nasplošno ker mi 195/50 195/45 na 15colah zgleda dost vredu in dost nizka guma za tako malo colo...samo to pač pri cliotu ne gre...bo treba videt na kakem kak 16ke zgledajo v kombinaciji ko je avto spuščen in tako...ampak ta cilj sem si zadal za drugo leto...letos ostane avto tak kot je :D treba tut prvo kaj € pridobit pol pa bo...počasi...enkrat :D upam samo tut da se bo kaj spremenilo glede temnenja sprednih stekel...ker imam namen tut temnit, ampak ne samo zadnjih ker je pointless!

lp
Uporabniški avatar
schik

Nas je več takih ki bi temnili če bi šel zakon na staro. To pa težka :smt032
Med dostavnike pa ne gremo :D :D :D
Uporabniški avatar
gantlej

evo po 1 letu je klijeks doživel spremembo...ne morm verjet...4 cm v podn, zmerjeno pred in po :D zadovoljen ;)

ena slikca....
Slika

in pa še plani...čakam da se felge pofarbajo ker niam namena večati col...rdeč rob sicer ne bo tako izrazit ampak you get the picture :D

Slika

lp, gantlej
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Izgleda ravno prav spuščen.
Bi mu pa sedle kakšne 16" ali 17" :wink:
Slika
Uporabniški avatar
gantlej

ma lepo se je spusto ded ja :D proti pričakovanjih :D

glede 17 ali 16...ka pa vem...nič ni pametnega na tržišču rabljenega, 600€ + za gume in feltne pa ne dam :D
Uporabniški avatar
gantlej

evo spet se je neki delal te dni...sicer še ni čisti finiš bo pa nasledni vikend :D
par slikc...

before
Slika

after
Slika

in pa še spredni konc...
Slika

če kdo ve kje bi se dobili črni bočni smerniki se priporočam za kak link...ker če ne bo treba barvat ;)

lp
Uporabniški avatar
gantlej

no pa sm končno namontiral letne gume...ker mi ni blo dost keša kurit za druge felne pa gume...kompleta rablenga ni blo nobenega pametnega za pametn dnar s kolko tolko vredi gumami sm se odločo da nabavim nove 4 gume Dunlop sport SP01 in pofarbam orginal felge ki so ble že gor...to pa je končni rezultat...meni se dopade, to je bitno :D res pa bi blo lepše da nebi bil taki balon okol felne ;) mogoče drugo leto...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika