Twingo 1.2 l.98 by čurkl
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Glede na to, da ni nekih odgovorov sklepam, da vam je avto všeč, al da vam pač ni? 
Zanima me kakšno mnenje od vas, kaj bi spremenili če bi bil vaš, kaj dodali... Da malo vidim, kakšni so kaj okusi...
Med tem časom ko se nisem javljal sem zamenjal izpušni sistem (custom made od deda iz Šempetra), ob menjavi gum (zimske-letne) pa razmišljam, da bi dal polirati rob platišč, mogoče pa bi celo krake še dal barvati, samo ne vem kako bi zgledalo.. komentarji?
Ponudila se mi je možnost, da kupim stekleno streho od novejšega Twinga.. Za ceno mi mož niti ne zna povedati, zato mi je rekel naj sam malo pogledam in mu povem... Po vaših občutkih, koliko je vredna lepo ohranjena steklena streha za Twinga?
Hvala za kakršenkoli komentar in lep dan...
Zanima me kakšno mnenje od vas, kaj bi spremenili če bi bil vaš, kaj dodali... Da malo vidim, kakšni so kaj okusi...
Med tem časom ko se nisem javljal sem zamenjal izpušni sistem (custom made od deda iz Šempetra), ob menjavi gum (zimske-letne) pa razmišljam, da bi dal polirati rob platišč, mogoče pa bi celo krake še dal barvati, samo ne vem kako bi zgledalo.. komentarji?
Ponudila se mi je možnost, da kupim stekleno streho od novejšega Twinga.. Za ceno mi mož niti ne zna povedati, zato mi je rekel naj sam malo pogledam in mu povem... Po vaših občutkih, koliko je vredna lepo ohranjena steklena streha za Twinga?
Hvala za kakršenkoli komentar in lep dan...
- matejpurgar19
Lep tvingič. A ti kej čohajo gume po blatnikih. Drgač jez tut nebi nč več kej hudo spreminju, če ti pa uspe zrihtat stekleno streho bo pa tu čist tko avto na izgled ostav enak, s tem da bo v notranjosti drug občutek.
Robove pa daj polirat ja.
Robove pa daj polirat ja.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Meni zgleda super in ne bi čisto nič več spreminjal. S stekleno streho se pa ne bi zafrkaval. Raje en šibedah rukni gor pa bo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
No super, me veseli da so samo pohvale, ponavadi se po forumih prej pljuva kot hvali...
Sej ne bom nč strehe "gor " tlaču, bo kr ostalo tko kot je, spomladi bom dal polirat robove, pa boljše sedeže bom dau notr.. (sprednje).. Bi prosu za pomoč če veste, kateri mal boljši sedeži od kakšnega renaulta pašejo notr...
P.S. Nekdo malo višje je spraševal če nič ne čoha... seveda čoha in to kr precej, avto je praktično nevozen, če bi zada še 2 sedela... Tko da bolj ga na žalost ne morem spustit...
Sej ne bom nč strehe "gor " tlaču, bo kr ostalo tko kot je, spomladi bom dal polirat robove, pa boljše sedeže bom dau notr.. (sprednje).. Bi prosu za pomoč če veste, kateri mal boljši sedeži od kakšnega renaulta pašejo notr...
P.S. Nekdo malo višje je spraševal če nič ne čoha... seveda čoha in to kr precej, avto je praktično nevozen, če bi zada še 2 sedela... Tko da bolj ga na žalost ne morem spustit...