sportne vzmeti...
sportne vzmeti...
Pozdrav vsem....
Razmisljam, da bi blo treba mojega RS pocas mal bolj k asfaltu priblizat... zato me zanima kaksne vzmeti bi mi priporocali... fk,h&r,wmax,apex,.... itd...
apex sem ze mel pa me ni prepricalo.....
thx, lp
Razmisljam, da bi blo treba mojega RS pocas mal bolj k asfaltu priblizat... zato me zanima kaksne vzmeti bi mi priporocali... fk,h&r,wmax,apex,.... itd...
apex sem ze mel pa me ni prepricalo.....
thx, lp

kle je link http://www.kw-gmbh.deGianelle napisal/-a:Kje se pa dobi GEWIND-eta?
A mi lahko da kdo ksn link od GEWIND-ija?
Lepo prosim.![]()

gewinde ze pove svoj namen...nasraufas si sam visino avta kako bi rad mel sam je pa tud priporocljivo pri vecjih spremembah it optiko rihtat. Aja cene so okol 500eur cist za info
:D Se ga pa splaca met ker kadarkoli se ti sprdne mas lahk drugacno visino avta...oz pozimi ga dvignes, za sezono ko dirkas in pa na showih ga spustis .....

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
v slo se da dobit nastavljivo podvoyje skoraj od vseh teh vecjih firm ki jih delajo....samo to se mi zdi najvecje stran metanje denarja... Nastelas jih samo 3X: prvic, zadnjic in nikoli vec
Vsak ki jih ma ti bo to reku...Jest ti priporocam: fk fedre+obisk pri dr.amortizerju VUGA...to bo najbolje in ugodno
Vsak ki jih ma ti bo to reku...Jest ti priporocam: fk fedre+obisk pri dr.amortizerju VUGA...to bo najbolje in ugodno
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Re: fedri...
Ti je habi ze povedal , VugaGregaRS25 napisal/-a:
Sam rabu bi enga k mi jih za dobro ceno zrihta....
lp