Vaše izkušnje z original predelavo na plin

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
trinity

Vaše izkušnje z original predelavo na plin

Odgovor Napisal/-a trinity »

Vsake toliko se pojavi kakšen reno z original plinsko predelavo.
Zanima me kako se obnese in ali jo je možno pri nas naročiti.
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

LPG se obnese super....novega pa pri nas ni možno naročit. No vsaj takrat ko sem jaz kupoval ni bilo možno.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
rosonero

Odgovor Napisal/-a rosonero »

Pri nas boš našel original samo scenica katerega je nekdo uvozil. Super zadeva ima pa en problem : nadomestni deli če kaj crkne, glede nato da lpg scenicov ne delajo več , oz so jih nehali delat 2008. Deli se verjetno dobijo na renoju samo vprašanje je cena

Je pa bil kolega danes na renoju kjer so mu izračun za kangoja naredl. Ko pa je vprašal kako je z nakdnadno vgradnjo plina( to sem mu reku naj namenoma vpraša ) pri vovku, kateri bi naj bil pooblaščen za vgradnjo plina od renaulta,pa je bil odgovor da potem takem garancija opade če strojelom povzroči plin.

Glede na povedano zna bit da praktično za vse težave katere bi lahko pojavile potem kriv plin. Če se ne motim pa ima Nejko takšne oziroma podobne izkušnje...
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

kar se tiče plina, je na štajerskem, tukaj blizu Slovenske Bistrice en ki se ukvarja z vgradnjo plina, ima licenco in že kr nekaj vgradenj za sabo

če te zanima, ti lahko dam telefonsko in se z njim pogovoriš za ostale stvari

lp
Uporabniški avatar
trinity

Odgovor Napisal/-a trinity »

Doctor DJ napisal/-a:kar se tiče plina, je na štajerskem, tukaj blizu Slovenske Bistrice en ki se ukvarja z vgradnjo plina, ima licenco in že kr nekaj vgradenj za sabo

če te zanima, ti lahko dam telefonsko in se z njim pogovoriš za ostale stvari

lp
Hvala, zanimalo so me predvsem uvoženi, kot je že omenil uporabnik rosonero. Ker vidim da se vsake toliko pojavi kakšen uvožen ki ima že original plinsko inštalacijo.
Odgovori