Clio in čudni zvoki
Clio in čudni zvoki
Pozdravljeni
Imam Cliota l. 2006, dci, prevoženih 94.000km in imam težavo z čudnim zvokom, ki se pojavlja vsako jutro oz pozno popoldne ko grem iz službe. To se dogaja vedno ko je mrzlo, zdaj ko je malo topleje tega ni, zvok traja 2-3 min potem pa izgine. Potem se avto verjetno segreje zato tudi zvok izgine. Zvok se čuje samo v kabini in samo takrat ko pritisnem na plin, če plin izpusti in avto teče v prostem teku zvoka ni. Zvok je neke vrste tuljenja.
Za lažjo predstavo sem naredil ta video!
http://www.mojvideo.com/video-clio-zvok ... bea946d596
Ima kdo idejo kaj bi bil vzrok tega?
Hvala za odgovore!
Imam Cliota l. 2006, dci, prevoženih 94.000km in imam težavo z čudnim zvokom, ki se pojavlja vsako jutro oz pozno popoldne ko grem iz službe. To se dogaja vedno ko je mrzlo, zdaj ko je malo topleje tega ni, zvok traja 2-3 min potem pa izgine. Potem se avto verjetno segreje zato tudi zvok izgine. Zvok se čuje samo v kabini in samo takrat ko pritisnem na plin, če plin izpusti in avto teče v prostem teku zvoka ni. Zvok je neke vrste tuljenja.
Za lažjo predstavo sem naredil ta video!
http://www.mojvideo.com/video-clio-zvok ... bea946d596
Ima kdo idejo kaj bi bil vzrok tega?
Hvala za odgovore!
- R19-racing
- Kraj: koper
- R19-racing
- Kraj: koper
Ja tako nekako se meni dogaja, to bi lahko pa res bil vzrok, ker sedaj ko je vreme toplejše se to ne dogaja!smartbuy22 napisal/-a:Isto težavo sem sam imel pred časom, že kr par let nazaj. Pa so mi menjali nosilec motorja pa ni blo nič boljš, potem pa sem avto pustil čez noč na sevisu da je bil hladen, ko so testirali. No in ugotovili so da je težava s predgretjem. In sicer pri meni je ta zvok trajal vse dokler se niso na displeju za temparature prikazale dve črtice. No in ko se je avto segrel ni bilo tega zvoka.
Nevem če sem tedaj prav razumel ampak baje ima motor nek grelec ki greje motor, da se čimprej segreje na delovno temparaturo.
Lp
Hvala za namig, bom preveril pri servisu!