šobe za pranje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
nejc ruparcic

šobe za pranje

Odgovor Napisal/-a nejc ruparcic »

ali mogoče kdo ve zakaj jaz ko pri clio 2 hočem pošpricat šipo dela use normaln pa to sam potem še nekaj časa iz šob teče tekočina po haubi vsake tok časa mal priteče iz šob prosim pomoč
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

imaš polno posodo tekočine?
pri meni ko je bl prazna ko hočem da šprica spredaj, teče voda samo zadaj
mogoče je pri tebi tak problem, ali pa vodni kamen ali kaka druga smetka v sistemu
nejc ruparcic

Doctor DJ napisal/-a:imaš polno posodo tekočine?
pri meni ko je bl prazna ko hočem da šprica spredaj, teče voda samo zadaj
mogoče je pri tebi tak problem, ali pa vodni kamen ali kaka druga smetka v sistemu
ja polna je res ja sam čudno je to da uspod tud mal pokaplal na motor čez uno ceuko pol je možn k je polhn da mal not teče al kako
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Poglej malo šobe, kot je pred mano omenil je lahko vodni kamen, sme imel točno tak problem že! če ne drugega vzemi eno " buciko" , majhno iglico pa jih malo preluknjaj pa boš videl!
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Uzem od mat mal cilit banga pa pošpricej po šobah paj to to
nejc ruparcic

UrosJ napisal/-a:Poglej malo šobe, kot je pred mano omenil je lahko vodni kamen, sme imel točno tak problem že! če ne drugega vzemi eno " buciko" , majhno iglico pa jih malo preluknjaj pa boš videl!
hvala bom naredu
nejc ruparcic

UrosJ napisal/-a:Poglej malo šobe, kot je pred mano omenil je lahko vodni kamen, sme imel točno tak problem že! če ne drugega vzemi eno " buciko" , majhno iglico pa jih malo preluknjaj pa boš videl!
danes sem vse to probal in je isto vsake tok časa priteče tekočina počakov bom še to da vidm če je zaradi tega ker je povhna posoda
nejc ruparcic

ko sem se peljal sem pošprical šipe in potem vidim med vožnjo zopet da iz šop teže tekočina ko pridem domov in iztaknem ceuko gumjasto iz šobe in iz nje priteče še polno tekočine
polanc
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a polanc »

lahko da imaš te šobe zabite, kakšna smet, probaj pošpricat brez cevke na šobah
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
nejc ruparcic

polanc napisal/-a:lahko da imaš te šobe zabite, kakšna smet, probaj pošpricat brez cevke na šobah
pošprica use normalno tud šobe sem spucal z sredstvom proti vodnemu kamnu ampak še zmer je isto
nejc ruparcic

polanc napisal/-a:lahko da imaš te šobe zabite, kakšna smet, probaj pošpricat brez cevke na šobah
pošprica use normalno tud šobe sem spucal z sredstvom proti vodnemu kamnu ampak še zmer je isto
polanc
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a polanc »

ja lej če normalno ven s cevk pošprica , potem sam šobe zamenjaj, ali pa s kompresorjem(zrakom) jih spucaj
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
Odgovori