Megane 3 RS - Varnostni pas
Megane 3 RS - Varnostni pas
Imam en problemček in zanima me kako ste ostali lastniki megane 3 RS to uredili.
Varnostni pas se ne da po višini nastavljat mar ne? In kakor koli sem zdaj poizkusil sedež nastaviti, mi reže v vrat. Varnostni pas bi mogel malo nižje prit v predel lopatice, kar se meni zdi neizvedljivo?
Mogoče če bi sedež nazaj pomaknil, samo v tem primeru sem pa predaleč volana. Pa tudi varnostni pas se dotika zgoraj sedeža.
A se vsakemu to dogaja?
Varnostni pas se ne da po višini nastavljat mar ne? In kakor koli sem zdaj poizkusil sedež nastaviti, mi reže v vrat. Varnostni pas bi mogel malo nižje prit v predel lopatice, kar se meni zdi neizvedljivo?
Mogoče če bi sedež nazaj pomaknil, samo v tem primeru sem pa predaleč volana. Pa tudi varnostni pas se dotika zgoraj sedeža.
A se vsakemu to dogaja?
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Re: Megane 3 RS - Varnostni pas
obleci srajco ali majico z ovratnikomMasTTer napisal/-a:Imam en problemček in zanima me kako ste ostali lastniki megane 3 RS to uredili.
A se vsakemu to dogaja?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
Recaro sedeži ja. V RS ni nastavljiv, kolikor vidim, ker nikakor ne gre nastavit.
Hehe....ne rad nosim stvari z ovratnikom
Torej tudi vam poznan ta problem? Koliko sem opazil je ta coupe 3 školjka narejena tudi za 2m človeka...enostavno malce prevelko vseskup narejeno, pa imam 177cm....
Hehe....ne rad nosim stvari z ovratnikom
Torej tudi vam poznan ta problem? Koliko sem opazil je ta coupe 3 školjka narejena tudi za 2m človeka...enostavno malce prevelko vseskup narejeno, pa imam 177cm....
en pojšter pod rit, da boš višjeMasTTer napisal/-a:Recaro sedeži ja. V RS ni nastavljiv, kolikor vidim, ker nikakor ne gre nastavit.
Hehe....ne rad nosim stvari z ovratnikom![]()
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015
pro2c: Z tvojimi 182 bo po moje vse ok, ker se ti tudi sedeža najbrž ne dotika varnostni pas?
Jaz sem se samo 1x vozil zdaj v tanjšem puloverju in mi je skoz na vrat lezel in me rezal. Se bom pritožil na reno slovenije!

Koncar: Ta pas mi pa ni všeč..preveč je že dirkaški za vsakdanjo uporabo..
Jaz sem se samo 1x vozil zdaj v tanjšem puloverju in mi je skoz na vrat lezel in me rezal. Se bom pritožil na reno slovenije!
Koncar: Ta pas mi pa ni všeč..preveč je že dirkaški za vsakdanjo uporabo..
pro2c: Maš srečo, da si 182cm visok 
meganeman: Če ne bom mogel drugače uredit si bom to kupil ja! Kako se reče temu po slovensko, da malo pogledam, kje bi se dalo dobit. Bi pa rabil v črni barvi z rumenimi RECARO šivi
meganeman: Če ne bom mogel drugače uredit si bom to kupil ja! Kako se reče temu po slovensko, da malo pogledam, kje bi se dalo dobit. Bi pa rabil v črni barvi z rumenimi RECARO šivi