gre se za megana l.96 in sicer motorcek vcasih zaklene vcasih pa ne zaklene sovoznikova vrata in prtlaznik
vse sem razdrl oz podmazal in vodila lepo premikajo(cisto lahko)
zdej nevem ali se da motorcek kako razdret ali je zaprt v plastiki
scistil sem tudi kontakte in motorcek ima dobr stik
motorcek za centralno megan l.96
se ga da ocistit oz razdret ali je v plastiko zalit?polanc napisal/-a:problem imaš v samem motorčku, kartačke zapacane in motorček nima moči
drugac pa sem tud sumil v to da nima vec prave moci
zato sem pa vprasal na forumu da vidim ce se da ocistit al kako resit obstojecega,ker ce kupim drugega(rabljenega) mi lahko steka pa sem na istem
razdereš ga že sam ga je potem težko sestavit oz. vprašanje ali bo delal. jaz sem enega očistil z palčko za ušesa, pri drugem sem pa ta plehek na katerega je krtačka pritrjena skrivil, pol ga je pa težko nazaj uravnat. Po moje te ceneje pride če najdeš nekje kako totalko pa daš zanj 5-10 eur.
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC
eno vprasanje se okol tega, se dalo s kakim cistilom naspircat oz razmascevalcem ki se potem isusi sam,umazanija bi pa ven steklapolanc napisal/-a:razdereš ga že sam ga je potem težko sestavit oz. vprašanje ali bo delal. jaz sem enega očistil z palčko za ušesa, pri drugem sem pa ta plehek na katerega je krtačka pritrjena skrivil, pol ga je pa težko nazaj uravnat. Po moje te ceneje pride če najdeš nekje kako totalko pa daš zanj 5-10 eur.
si ze kdaj probal kaj podobnega naredit?
bom probal najdet sliko kje na netu da vidim tocno kako se ga razdre in kje ga je najbolj kriticno skup zlozit
ce ma kdo kak motorcek doma ze razdrt oz na pol razdrt pa lahko kr naj da sliko gor da vidmo kaj se da resit in za malo boljso predstavo kako naj bi zgledalo priblizno