Renault clio 2000, bencin
Renault clio 2000, bencin
http://www.shrani.si/?3r/Kq/1itFsIN2/clio.jpg
med vožnjo na daljše relacije se mi prižge tale rumena lučka ki je obkrožena brez rdeče, kaj bi lahko to pomenilo?
V zadnjem času se mi pojavljajo tudi druge napake števec za hitrost občasno neha delovati in zagonska rdeča lučka začne hitro utripati in avto neužge ampak samo občasno a ima to kakšno vezo s tem?
med vožnjo na daljše relacije se mi prižge tale rumena lučka ki je obkrožena brez rdeče, kaj bi lahko to pomenilo?
V zadnjem času se mi pojavljajo tudi druge napake števec za hitrost občasno neha delovati in zagonska rdeča lučka začne hitro utripati in avto neužge ampak samo občasno a ima to kakšno vezo s tem?
tudi pri našem cliu l.99 se občasno prižge rumena lučka, ampak še zmerom dela, ugasneš pa ponovno vžgeš pa se izklopi, to je neka napaka na računalniku. Da pa ti števec enkrat dela drugič ne ,je pa napaka v senzorju za merjenju hitrosti, spodnji del tega senzorja se obrabi in enkrat zagrabi drugič ne, rešitev nakup novega senzorja, rabljenega dobiš že od 10 eur naprej, sem ga menjal pred mesecom dni.
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC