Brezžični router
Že legendarna zadeva počasi, vendar še vedno zanesljivo delujoča!
Imamo v stanovanju nanj priklopljenih 9 računalnikov, od tega dva žično, ostali brezžično. Vleče v drugo nadstropje hiše s polovičnim signalom brez težav in prekinitev.
Prvi nam je res crknil po kakšnem mesecu, vendar so ga brez težav takoj zamenjali z novim in sedaj dve leti brezhibno deluje 24/7. Kdaj pa kdaj se mu sicer prileže kakšen reset, vendar to je pa normalno.
Imamo v stanovanju nanj priklopljenih 9 računalnikov, od tega dva žično, ostali brezžično. Vleče v drugo nadstropje hiše s polovičnim signalom brez težav in prekinitev.
Prvi nam je res crknil po kakšnem mesecu, vendar so ga brez težav takoj zamenjali z novim in sedaj dve leti brezhibno deluje 24/7. Kdaj pa kdaj se mu sicer prileže kakšen reset, vendar to je pa normalno.
Jaz sem mel 2 NETGEARa pa z nobenim nisem bil zadovoljen. Linksys pa dela super, ampak tudi temu se kdaj zmesa, je pa un novejsi z notranjimi antenami.clio open napisal/-a:Naročenšteje mi le to, da ne bo ven metal. Prejšnji od netgeara je držal linijo tam cca 2 do 3 minute in me odrezal od neta, kdaj za 5 sekund, kdaj 15 kdaj pa celo minuto. Pa zlo hmal je začel brenčat.
To, da bo treba resterat time to time, me pa ne motiČe bo pa laufala povezava tja do 8 Mbit/s je pa čist dovolj
S tem k si ga naroču ne moreš falit, kamorkol sem ga zmontiral ni blo nobenih problemov, ce pa das tomato fw gor si pa sploh zmagal za tale dnar