Pozdravljeni, sem že dlje časa prijavljen na forumu ker sem mel že več renaultov vendar nism bil nič aktiven na forumu, tko sem se odločil da vam predstavim od včeraj moj nov avto in sicer twingota
letnik je 98 ima električne šipe, dalinsko zaklepanje je kar uredu ohranjen par prask pa prednji odbijač ter havba je od kamnčkou, drugače ima vgrajene FK vzmeti pa feltne ma od renault 5 alpine...
V kratkem moram porihtat še avpuh ki malo pušča in prednji ležaj, več slik še lahko pride
hehehe hvala čeprav sm kar zadovoljen z porabo napram prej meganom 2.0 16v hehe ...še od slika od zadaj
Kateri izpušni lonec priporočate? da bi se dalo naredit tudi homologacijo?
aja pa od vzmeti ki so vgrajene mam papirje(tiste rdeče) na katerih piše za kateri avto so in tako, potreboval bi še potrdilo o strokovni vgradnji, da bi potem homologiral da nebi na tehničnih težili... kje bi se dalo te papirje od strokovne vgradnje dobit mogoče ustyle??
kako bi bilo najboljše dat športni filter na twingota, mislil sem ga dat v prostor kjer prihaja svež zrak za v kabino, vendar bi mogel vrtat luknjo za cev od filtra ... kakšen predlog
ja problem pri tem filtru je da more dobit čim bolj svež zrak (mrzel), k drugače bolše da maš originalnega,
Doctor DJ to maš tudi prav ja da bi pršla še voda ob dežju v stik z filtrom
Doctor DJ napisal/-a:hja, sam pol pa si imel posledico to da si v motor dobil segret zrak :p
Ja možno.. Ampk zvok je bil pa ''brutalen''
Jaz sem mel filter gor od cca 90k km pa do 170k km, ko sem prodal avto in ni bilo nobenih problemov, pa sem ga imel tudi pozimi... avto tudi ni pil olja.. no cca 0,5l/10km ko sem menjal.