Imam prave podatke o mojem renaultu.. Brez šale tokrat
Renault R25/GTX
Moč: 89Kw - 145Km
Prostornina: 2165 cm3
masa: 1150kg
Gorivo: Bencin
Leto izdelave: 1986
Datum prve reg. 12.3.1986
Če slučajno pozna kdo koga in da je zainteresiran?
subject napisal/-a:
Imam prave podatke o mojem renaultu.. Brez šale tokrat
Renault R25/GTX
Moč: 89Kw - 145Km
Prostornina: 2165 cm3
masa: 1150kg
Gorivo: Bencin
Leto izdelave: 1986
Datum prve reg. 12.3.1986
Če slučajno pozna kdo koga in da je zainteresiran?
Glede na to, da pogrešate prometno. Kolikor vem, se da to dobiti ker je ali v računalniku ali pa (tako mi je razlagal prijatelj), če te VIN številke ni več nikjer v evidenci dobiti nove papirje tako, da je ne bi smel biti problem spet spraviti na cesto.
Smo dobil vse na občini, vse podatke.. tko da če hočemo avvto spravit na cesto damo delat prometno in je zrihtano.. Ampak ne vem če mam namen ta avto jaz vozit.. Spravili ga bomo jutri v življenje, in potem ga bom prodal.
sem dobuil ponudbo za 50€ da ga nekdo kupi.. wtf? al sm jst nor ker pričakujem mal več, al je res sam tolk vredn ta avto? Bom dal tle oglas gor da vidim če se kdo javi...
če je tak kot je bil na tistih slikah, bodi vesel, da ni teba tebi plačat da ti ga odpeljejo
saj lahko da je dober, samo na slikah je bilo videti, kot da bo zdaj zdaj razpadel
malo operi in poslikaj na svežem zraku, pa bo drugače
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
Imaš prav, sem ga opral in malo na novo poslikal.. ampak sem vidu v kakem stanju je dajansko avto.. in sem res vesel če bom dobu 100€ za njega.. Čene ga bom pa po delih prodal.. mam 8gum s platišči in gume imajo še 4-5mm profila.. tko da vsaj to lahka prodam Čene pa K*** nej ga za 50-100€ odpelajo.. sam škoda da smo ga tako zapustili...
Ja se mi je zdelo ja. Mislim da ga bom kar za tolko kolikor pač dobim prodal, ker se ne splača niti po forumih pisat pa dajat oglase za tak avto..škoda časa.
Še 1x hvala vsem za nasvete!
Če verjameš al ne, avta na zrak nismo mogli odšlepat!
Avta nismo premaknili iti za milimeter, pa sem ga z svojim avtom vleku ven ko budalo.. pa če bi ga ven potegnu ga notri ne bi mogu več dat, ker nisem mel štange da bi ga notri potisnu.
subject napisal/-a:Če verjameš al ne, avta na zrak nismo mogli odšlepat!
Avta nismo premaknili iti za milimeter, pa sem ga z svojim avtom vleku ven ko budalo.. pa če bi ga ven potegnu ga notri ne bi mogu več dat, ker nisem mel štange da bi ga notri potisnu.