Jaz bi musko mel :)
juhej muzika dela 
samo ojacevalo po treba se malo pristelat ker vcasih woofer prevec ropota in brenci namesto da bi butal....je pa dovolj naglas (zaenkrat
)
edino prednji zvocniki so zdaj nekam prevec ubogi ob vsem tistem ropotu zadaj - bo treba menjat
ko bom imel kaj vec casa moram pa se skatlo obleci in 100% zatesnit + zadnjo haubo naravnat da ne bo pihalo ven po vseh robovih, kleparju se takrat ni dalo ukvarjat s tem tako da je vse postrani, se cudno da voda notri ne tece
samo ojacevalo po treba se malo pristelat ker vcasih woofer prevec ropota in brenci namesto da bi butal....je pa dovolj naglas (zaenkrat
edino prednji zvocniki so zdaj nekam prevec ubogi ob vsem tistem ropotu zadaj - bo treba menjat
ko bom imel kaj vec casa moram pa se skatlo obleci in 100% zatesnit + zadnjo haubo naravnat da ne bo pihalo ven po vseh robovih, kleparju se takrat ni dalo ukvarjat s tem tako da je vse postrani, se cudno da voda notri ne tece
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
sus...frekvenco wooferja (torej lowpass) zapri cist, gain (level) pa dej na polovico, pol pa dej na 3/4 glasnosti radia vse skup pa frekvenco odpiraj do takrat ko ti bo zacel woofer ropotat....mal pod to frekvenco nastavis pa je.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ja, prostor za ojacevalec je serijski, gotovo so vedeli da bom ojacevalec kupoval pa so luknjo pustilicroma_man napisal/-a:za ojacevalc mas ful dobr plac...a to je serijsko tko? ker pase u nulo not. Kisto pa tapecirat.
BTW. shus, mas se lih za eno kisto zravn placa
pase pa res noter da bolj nebi mogel
kisto bom oblekel....enkrat, zdaj nimam casa
res bi sla se ena notri ampak meni se ze zdaj zdi da imam cisto premalo prostora
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC