Modus in žarometi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
gjural

Modus in žarometi

Odgovor Napisal/-a gjural »

Pozdravljeni, na modusu 2006 pravijo da moraš odstraniti sprednji odbijač, da lahko zamenjaš žarnico, spet drugi pravijo da jo lahko sam... imam sicer 1.2 mašino tak da bi načeloma bilo malo več prostora med mašino in lučjo... zasledil sem tudi en howto na netu in sicer v nemškem jeziku ampak mi slik ni odprlo, tako da si kaj preveč nisem mogel pomagati...

v modusa grejo h7 žarnice če se ne motim?

katere kupiti za boljšo vidljivost in daljšo življensko dobo..

osram night breaker sem gledal ali naj kaj drugega kupim?

hvala.
gjural

hvala za hiter odgovor. še kdo ve kaj glede teh osram nightbreaker?
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Mam jih 2 mesca v meganu. Zame svetjo super, edina slabost za ktero sm slišal je da rade hitro crkavajo. So pa na mimovrste za dokaj ugodno ceno (H7 19 eurov).
gjural

v lecleru so po 15.90 + še nek bonus na kartico dobiš... http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=376&d=329

sem jih danes kupil... sem mislil da drugače dalj zdržijo od navadnih...
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

gjural napisal/-a:v lecleru so po 15.90 + še nek bonus na kartico dobiš... http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=376&d=329

sem jih danes kupil... sem mislil da drugače dalj zdržijo od navadnih...
škoda k si te uzeu...te baje res ne zdržijo kej dolg (3mesce nekje kokr sm bral)! zdej so nove osram night breaker plus, to so te k jih majo na mimovrste za 19€...te pa naj bi dlje zdržale (upam) :wink: Jst jih mam zdej mesec pa pol in so mi kul :D
Dunloop

Odgovor Napisal/-a Dunloop »

Jst jih mam tut par dni in sem zadovoljen.So pa plus iz mimovrste. Upam da čim dlje zdržijo.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

gjural napisal/-a:hvala za hiter odgovor. še kdo ve kaj glede teh osram nightbreaker?
Originalne žarnice so crknile po 2 letih. Nightbrakerje sem zamenjal 2 para v zadnjem letu in pol.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
gjural

robertp napisal/-a:
gjural napisal/-a:hvala za hiter odgovor. še kdo ve kaj glede teh osram nightbreaker?
Originalne žarnice so crknile po 2 letih. Nightbrakerje sem zamenjal 2 para v zadnjem letu in pol.
pol v modusa raje ne bom daval nightbreaker... ker sem probal sicer s tem sisteom kot je zgoraj opisan pa na voznikovi strani sigurno ne gre zamenjat (ene 5 min sem se mantral pol pa obupal), na sovoznikovi pol nisem niti probaval...

kdaj drugače sam menjaš žarnice?
Uporabniški avatar
robertp

Odgovor Napisal/-a robertp »

gjural napisal/-a:
robertp napisal/-a:
pol v modusa raje ne bom daval nightbreaker... ker sem probal sicer s tem sisteom kot je zgoraj opisan pa na voznikovi strani sigurno ne gre zamenjat (ene 5 min sem se mantral pol pa obupal), na sovoznikovi pol nisem niti probaval...

kdaj drugače sam menjaš žarnice?
Ravno gledam kako je se je citat, kjer opisujem menjavo žarnice na Scenic II znašel v temi z Modusom...
Aja, v podpisu imam Modusa, imam pa tudi grand Scenica....
Poglej, Modus je letnik 2010 (face-lift) in tu so res žarnice dosegljive (smernik, parkirna, kratka). Pri tvojem letniku pač ne. Zato ti predlagam nakup long-life žarnic s podaljšano svetilnostjo...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
hrib

Odgovor Napisal/-a hrib »

Če še nisi zamenjjal, ti jih lahko jaz.
Ne gre drugače kot da se odbijač vzame dol, razen če znaš s kitajskimi palčkami :D .
Modus 1.4 16v on LPG
Odgovori