Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
Ta mesec ki sledi nameravam nabaviti nove fedre in namen sem imel nabaviti Eibach-a ampak mi ni višina najbolj všeč! spredaj -50mm in zadaj -30mm
( premalo )
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja
ampak zanima me pa kakšna je to kaj kvaliteta vmaxx vzmeti, slišu sem iz druge roke da so kar dobre in da bi se lahko primerjale z H&R ali celo z Eibach!... če ima mogoče kdo kakšne info. ali izkušnje z VMAXX vzmetmi naj mi prosim pomaga pri odločitvi...
Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i
Hvala!
Lp.
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja
Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i
Hvala!
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
http://cgi.ebay.de/VMAXX-FEDERN-RENAULT ... 5887ed1cf3
http://cgi.ebay.de/V-MAXX-FEDERN-TIEFER ... 3cac9965db
Pa še linki od feder
http://cgi.ebay.de/V-MAXX-FEDERN-TIEFER ... 3cac9965db
Pa še linki od feder
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
evo po dolgem času da spet malo osvežim temo
za začetek da povem da sem zlo razočaran nad človekom ki mi je delal havbo... ker jo je zajeb... nevem kaj je delal ampak začela je odstopat in mi ni preostalo drugega kod da vse potegnem dol
zdaj je bela v šprickitu, v kratkem gre na barvanje HAVBA, MASKA, OGLEDALA, ODBIJAČ ter podalšek pride nazaj gor... Masko imam novo doma
Danes sva se z Style'R - jem lotila barvanja zadnjih bobnov na črno in razlika je očitna in veliko lepše je kot prej
Zdej pa še nekaj slikc in opisov:
Zdajšne stanje spr. konca
:

Nova maska:

Današnja akcija
:

Prej
:

In sedaj
:

Še črna antenca:

In še par slikc kr tko:
Tkole se vidijo luči ( angel eyes wanna be
)

Pred 14dnevi zamenjano olje, oljni filter ter na novo nastavljeni ventili...
avto bom začel prodajat ko uredim spredn konc( havba, odbijač, ogledala in maska ) če je kdo interesent prodam takšnega tudi kot je sedaj tudi cena pa po dogovoru ( 051-439-144 )
in da na hitro obnovimo avto ima kompletno novo podvozije bi lahko temu reku kajti zamenjal sem vse z novim materialom! :
-Vse 4 amortizerje
-Sprednje puše v vilicah ( 4 kom.)
-Obe kugle
-Vse 4 ležaje
-Večje nove diske ter ploščice
-Zadnje nove pakne ter zavorne cilindre
-Pregibni del na izpušnem sistemu
-Obnovljene ter centrirane feltne
-Nove gume eagle f1 vožene eno sezono( 195.50-R15 )
-zraven dam jeklena platišča 14col z zimskimi gumami še za 1 zimo
-Celoletna vinjeta
Pa še kaj bi se našlo...
Vse je homologirano
ju3 dam še sliko od gum
Lp. Sash
za začetek da povem da sem zlo razočaran nad človekom ki mi je delal havbo... ker jo je zajeb... nevem kaj je delal ampak začela je odstopat in mi ni preostalo drugega kod da vse potegnem dol
Danes sva se z Style'R - jem lotila barvanja zadnjih bobnov na črno in razlika je očitna in veliko lepše je kot prej
Zdej pa še nekaj slikc in opisov:
Zdajšne stanje spr. konca

Nova maska:

Današnja akcija

Prej

In sedaj

Še črna antenca:

In še par slikc kr tko:
Tkole se vidijo luči ( angel eyes wanna be

Pred 14dnevi zamenjano olje, oljni filter ter na novo nastavljeni ventili...
avto bom začel prodajat ko uredim spredn konc( havba, odbijač, ogledala in maska ) če je kdo interesent prodam takšnega tudi kot je sedaj tudi cena pa po dogovoru ( 051-439-144 )
in da na hitro obnovimo avto ima kompletno novo podvozije bi lahko temu reku kajti zamenjal sem vse z novim materialom! :
-Vse 4 amortizerje
-Sprednje puše v vilicah ( 4 kom.)
-Obe kugle
-Vse 4 ležaje
-Večje nove diske ter ploščice
-Zadnje nove pakne ter zavorne cilindre
-Pregibni del na izpušnem sistemu
-Obnovljene ter centrirane feltne
-Nove gume eagle f1 vožene eno sezono( 195.50-R15 )
-zraven dam jeklena platišča 14col z zimskimi gumami še za 1 zimo
-Celoletna vinjeta
Pa še kaj bi se našlo...
Vse je homologirano
ju3 dam še sliko od gum
Lp. Sash
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
evo končno je moj Belko dočakal ličarja in se je porihtalo kar se je moglo
Več pa naj slike povedo...

Tko de zdej ga bom počas probu prodat če bo šou za pametn denar drgač pa bo še neki čaza pri meni ker mi ga je škoda prodat ampak imam neko šanso za eno raketo vendar morm prej svojga prodat... tko de info na PM al pa na 051-439-144 Sašo...
Lp.
Več pa naj slike povedo...

Tko de zdej ga bom počas probu prodat če bo šou za pametn denar drgač pa bo še neki čaza pri meni ker mi ga je škoda prodat ampak imam neko šanso za eno raketo vendar morm prej svojga prodat... tko de info na PM al pa na 051-439-144 Sašo...
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Prodam ogodno zarad nakupa večjega vozila, za ceno se še da kej zment zadne luči od novejšega še dam zraven + sprednje ta stare
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4269369&show=1
Lp. Sash
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4269369&show=1
Lp. Sash
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Evo po dolgem času malo updatea, avto se ni prodal in zato imam nove plane za njega, eden od planov so bile druge feltne ki sem jih dobil poceni in jih obnovil... 2 so bile zvite druge 2 pa ok, ravnanje me je prišlo 60€ + 20€ novi centrirni obročki ter barvanje 120€. naroču sem še nove original O.Z pokrovčke da bo potem lepo...danes sem pa že nesel montirat gume, ampak ker je bilo že pozno nisem utegnil poslikati.
Avto bom pa prodal samo če mi bo kdo ponudil pameten denar ker sam vem kak je avto.
Pred obnovo:

Šprickit:

Poštrihane:

lepše slike in slike vozila z felgim bom pa dal gor, ko bo lepše vreme
l.p.
Avto bom pa prodal samo če mi bo kdo ponudil pameten denar ker sam vem kak je avto.
Pred obnovo:

Šprickit:

Poštrihane:

lepše slike in slike vozila z felgim bom pa dal gor, ko bo lepše vreme
l.p.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5