Navigacija carminat

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
riky123
Kraj: Žabarija

Navigacija carminat

Odgovor Napisal/-a riky123 »

Zanima me če se je kdo tuki lotil vgradnje original navigacije v laguno II in kaj je vse potrebno za to?
Uporabniški avatar
riky123

Pomojem je tole vse kar rabiš http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-LAGUNA-NA ... 19c045532f

Sam kok je dela s tem? Pa a so že karte slovenije, da ne bi blo glih brez funkcije?
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

uff, glede na kablovje ki sem ga jaz odklopil je dela s tem kr precej
to kar je pa na linku je pa res vse kar rabiš, ampak če so zraven še kabli??
rabiš komplet napeljavo - elektrika za glavno enoto, dc/dvd enoto, do radia, displaya, antena ,......

skratka, po pravici povedano, jaz je nebi šel montirat v avto ker je dela preveč, in stroškovno gledano, 400€ za rabljeno navi?? ni šans
kaj ti jaz priporočam, greš na odpad , kupiš tisti srednji zgornji del armature kjer pride display not, si ga montiraš v avto, kupiš garmina ki ima širok ekran in ga prilagodiš tja, to bi/bom jaz tudi sam na svoji laguni naredil

sklep: imaš za manj denarja več , garmin, rabljen je od 100€ dalje, konzola je 20€ al tu nekje
Uporabniški avatar
Doctor DJ

drugače pa če sprašuješ za karte, so tudi za slovenijo dobit , je pa o tem ena tema na foumu ( carminat navigation ) 8)
Uporabniški avatar
riky123

Mah ne itak da je 400€ preveč.... sm najdu eno 2.2dci razbito pa bom najbrž uzel usnjeno notranjost pa očerupu še kej.... pa me sam zanima kok je dela stem. Če se tisti kabli ki so v srednji konzoli zdej uštekajo sam not pa še pol dodatno daš še gor tiste iz navigacijske enote....
Uporabniški avatar
Doctor DJ

hmm, prvo preveri v tisti razbiti kak so kabli, kam vse gredo , iz kje so napeljani .....

usnje??? jaz ga imam v svoji, v življenju več ne avta z usnjem. pozimi te zebe poleti pa..... :mad:
Odgovori