Dnevne luči Megane III

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Sagittarius

Odgovor Napisal/-a Sagittarius »

yamahafazer napisal/-a:danes sem dal sprogramirat. Približno pol ure dela, cena 18,5 EUR :D . Dela vse avtomatsko. Zdaj pa še samo ledice čakam 8)
Napisal si, da čakaš ledice. Kje jih boš kupil in katere boš vzel?
apohar
Kraj: Strmec

Odgovor Napisal/-a apohar »

ja jst sem tudi vklopil to zadevo... sam sprva so me pa gledal ko da sem przadet :) "sej vam gorijo luči, a ne vidite" :) :) no sam pol so zrihtali za 17 eur. za ledice je pa link že objavljen v tej temi, če se ne motim
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

apohar napisal/-a:ja jst sem tudi vklopil to zadevo... sam sprva so me pa gledal ko da sem przadet :) "sej vam gorijo luči, a ne vidite" :) :) no sam pol so zrihtali za 17 eur. za ledice je pa link že objavljen v tej temi, če se ne motim

no potem sva že dva! mene so v ms tud gledali kot tele v nova vrata! porvič slišali! prvič videli da ima senzor za svetlobo!
pa kaj si nor kakšni mehaniki so to!
če je že tako grez za vsak model avta na izobraževanje, za katerega pa spet ni denarja! ajajajaj.....

jaz sem si nabavil ledice z 68 diodami, pa sem menjal pa sveti obupno! slabše kot z navadno žarnico, katero sem pustil zdaj not in je tako kot je! :D
apohar
Kraj: Strmec

Odgovor Napisal/-a apohar »

ma ja, mene je vprašal če hočem luči za "v ovinek" vklopit.... :) sicer je biu poba še mlad, pa ni biu na tekočem :) ma meni se zdi da tele original žarnice kar dobro svetijo, mogoče če bi se najdle res kaksšne fajn ledice, jih bom pa zamenjal
Sagittarius

Poglejte na tretji strani te diskusije, kako meni svetijo visokosvetleče diode...
Uporabniški avatar
UrosJ

Sagittarius napisal/-a:Poglejte na tretji strani te diskusije, kako meni svetijo visokosvetleče diode...

dobim drugi teden take z 18 velkimi diodami , pa bomo vidli! ja tebi sveti 1a ! tak kot mora!
Uporabniški avatar
GreenOasis

Odgovor Napisal/-a GreenOasis »

Fantje po movem zakonu vam morajo vklopiti dnevne luči, seveda če jih vozilo vsebuje in to popolnoma brezplačno, na vsakem Renault pooblaščenem servisu! :wink:
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

mogoce to velja za novo kupljena vozila v casu prevzema. jaz sem se pred dvema tednoma placal 23€ v stajerskem avtodomu, mb
baracuda
Kraj: Ljubljana

led smd diode

Odgovor Napisal/-a baracuda »

Sagittarius pozdravljen ali ti ledice ki si jih kupil pri streli 18×led delujejo vredu ker jaz sem kupil ledice s 68ledicami pa so mi že nekatere pregorele pa tudi ne svetijo teko kot tvoje iz slik, zanima me zato da bi si jih tudi jaz naročil pri streli Hvala!!!
Sagittarius

Re: led smd diode

baracuda napisal/-a:Sagittarius pozdravljen ali ti ledice ki si jih kupil pri streli 18×led delujejo vredu ker jaz sem kupil ledice s 68ledicami pa so mi že nekatere pregorele pa tudi ne svetijo teko kot tvoje iz slik, zanima me zato da bi si jih tudi jaz naročil pri streli Hvala!!!
Do danes nisem imel še nobenih težav. Uporabljam pa, kot sem že napisal visokosvetleče diode.
Uporabniški avatar
UrosJ

Re: led smd diode

baracuda napisal/-a:Sagittarius pozdravljen ali ti ledice ki si jih kupil pri streli 18×led delujejo vredu ker jaz sem kupil ledice s 68ledicami pa so mi že nekatere pregorele pa tudi ne svetijo teko kot tvoje iz slik, zanima me zato da bi si jih tudi jaz naročil pri streli Hvala!!!
ledica z 68 diodami sveti za 3 krasne! meni je slabo svetila tudi ona z 18 ! zdaj pa mam najmočnejše not z 24 pa je še kar ok!

te diode 8 led 68 ) so majhne in ne oddajo veliko lumnov! to kar piše kolko lumnov oddajo je vse tko tko!

za te z 24 velkimi diodami kot majo na supertstreli piše nevem kolko okrog 400lumnov ali pa malo manj! ni to to! ok bi bilo bolše če bi diode svetile nazaj v parabolo ampak kaj čmo tako je!

nakoncu res ugotoviš da navadna sveti odlično! ampak pač rumeno! sem iskal tako žarnico navadno samo da sveti bolj belo pa ni glih nevem! nisem kaj dosti našel oz sploh nič konkretnega!
lp
baracuda
Kraj: Ljubljana

dnevne luči

Odgovor Napisal/-a baracuda »

Uroš3 pozdravljen

Ne vem kako bi tele lampe svetile:
poglej link
http://cgi.ebay.de/2-STUCK-SET-BA15s-LA ... 772wt_1139

mislim edino ko nebi gorele bi bil odsev moder v samem žarometu.

LP
Uporabniški avatar
UrosJ

Nevem , bi bilo zanimivo probat kako bi dejansko v resnici gorele!

Moje ledice svetijo ajdi no, še kar ampak ob rednem soncu se jih ne vidi :S

MI včasih kdo poblenda ker misli da mi luči ne gorijo :D

ČE jih nabaviš javi pa bomo vidli!

lp
yamahafazer

Odgovor Napisal/-a yamahafazer »

Sagittarius napisal/-a:
yamahafazer napisal/-a:danes sem dal sprogramirat. Približno pol ure dela, cena 18,5 EUR :D . Dela vse avtomatsko. Zdaj pa še samo ledice čakam 8)
Napisal si, da čakaš ledice. Kje jih boš kupil in katere boš vzel?
Sori za pozen odgovor. Nabavil sem žarnice z 18 ledicami iste ko v tisti naši trgovini - ne vem več kateri. Jaz sem jih nabavil na dealextreme in so popolnoma iste za par eurov. Sicer pa je svetloba res bela ampak svetijo pa slabo. Na soncu jih skoraj ni videt. Sem kr navadne dal nazaj not
Uporabniški avatar
UrosJ

Saj to je glih problem! v oblečnem je še ajde kar! ko pa sije sonce pa njente! Jaz mam not one z 24 ledicami! kao najmočnejše pa je isto tak slabo!

Premišljujem da bom tudi jaz dal nazaj navadne not :D

Kakšnih še močnejših pa še ni noben zasledil?
oz če obstajajo sploh!

lp
Odgovori