Torej problem imam z ventilatorjem kabine. Ko sem dobil avto sem ugotovu da mi na 3. poziciji vibrira. Sem vzel ven ventilator, vse spucal, zamenjal filter in ga dal nazaj. Zdaj mi vibrira še bolj, vendar na 2. stopnji. Na 1. čist nič, na 3. in 4. pa čist mal. Ugotovu sem da če močno držim motorček al pa ga nekam stisnem, čutim vibracije, v avtu pa jih ni več, takoj ko ga spustim spet cel avto vibrira. Sem že vse skp razdrl, os nima kej dost lufta, čist malenkost, vse namazal in dal skp, nič bolš. Je pa vseeno ali je filter not al ga ni... Torej pride v poštev samo še menjava motorčka, al kej druzga? Je možno da sam ventilator ni najbolš zbalansiran in zato trese?
Drugo vprašanje pa je glede gretja. Pri nekaterih avtih (tud novejši renoji) začne toplo pihat že po par sekundah. Nekje na forumu sem že neki cajta nazaj zasledil da se da dokupit el. grelec ki se ga priklopi na cevi ki gredo do pečke, tako da začne takoj toplo pihat.
Če kdo ve kje se da kupit in če se da to vgradit v vsak avto, bi blo priporočljivo, glede na to da se zima približuje in je mal smotano čakat 10min da začne toplo pihat
Hvala