Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
Markolino napisal/-a:Gregc: za enkrat se bremze še ulavfavajo. Opčutim pa da iz dneva v dan je boljše
Hvala za odgovor, 31ga decembra preden sem šel na daljšo vožnjo z 19ko sem zamenjal še zadnje diske in ploščice in res, fenomenalno kako se že takoj na začetku pozna da delujejo vse 4 zavore, sedaj ko čist mal pritisnem zavorni pedal se že čuti kako lepo primejo
lp grega
Prvo poročanje o bremzah.
Moram povedat, da sem kr navdušen nad bremzami Malenkost so glasne vendar oprijem je fantastičen. Ko se segrejejo pa bremza fenomenalno. Blokira kr hitro. Za razliko od prejšnjih je kot dan in noč.
Edino za zadnje zavore mam opčutek da nekaj ne bremza kot mora. Te dni bom tudi to pregledal oz ga bom peljal na tehničnega, da mi samo pogleda kako je z zadnjimi zavorami.
Pred dvemi dnevi sem mu končno privoščil 4 urnega čiščenja:P
Nisem mogel gledat umazan avto.
Tle sem pa še na hitro naredil mal novih slikic.

Malo me je ta naša megla mučila zato niso slike ratale kot bi mogle.

L.p.
Moram povedat, da sem kr navdušen nad bremzami Malenkost so glasne vendar oprijem je fantastičen. Ko se segrejejo pa bremza fenomenalno. Blokira kr hitro. Za razliko od prejšnjih je kot dan in noč.
Edino za zadnje zavore mam opčutek da nekaj ne bremza kot mora. Te dni bom tudi to pregledal oz ga bom peljal na tehničnega, da mi samo pogleda kako je z zadnjimi zavorami.
Pred dvemi dnevi sem mu končno privoščil 4 urnega čiščenja:P
Nisem mogel gledat umazan avto.
Tle sem pa še na hitro naredil mal novih slikic.

Malo me je ta naša megla mučila zato niso slike ratale kot bi mogle.

L.p.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Pri meni se spet nekej dogaja
Te dni bo moj F7P Imel velik servis (saj je bil že cajt.
)
Nekej malega rezervnih delov
Včeraj sem še zadnje kose nabavil.
- Zobati jermen.
- Rolca.
- Napenjalec zobatega jermena.
- Micro jermen.
- Vodna pumpa.
- Svečke.
- Filter olja.
- Filter zraka.
- Filter bencina.
- Termostat.

Lep dan želim.
Te dni bo moj F7P Imel velik servis (saj je bil že cajt.
Nekej malega rezervnih delov
Včeraj sem še zadnje kose nabavil.
- Zobati jermen.
- Rolca.
- Napenjalec zobatega jermena.
- Micro jermen.
- Vodna pumpa.
- Svečke.
- Filter olja.
- Filter zraka.
- Filter bencina.
- Termostat.

Lep dan želim.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
3,4 litre ga gre v vaše menjalnike, ampak se bolj splača kupiti 5 litrov kot 4x1l ker je ceneje. http://www.herkules.si/index.php?productID=66322 Ostanek pa potem lahko šenkaš kakšnemu Renaultovcu, ko se najdeta še 2 taka ima en zastonj olje.nightmare napisal/-a:Vzameš Elfovo olje za menjalnike na Mimovrste in je to to.
5l boš meu dovol.