laguna II 1.9dci 2003-motnje v delovanju elektronike?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Cimprej na tester da se preveri, kje je napaka.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

EGR ventil? čiščenje in bo delalo
drugače pa na tester priklop pa bo
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: laguna II 1.9dci 2003-motnje v delovanju elektronike?

Odgovor Napisal/-a robertp »

ado napisal/-a:Najprej lp vsem skupaj. Stvar je taka,smo pravkar kupili laguno II in nas bo zgleda ze na startu udarila po denarnici. Na armaturi je cel cas prizgana KONTROLNA LUCKA ZAGONSKEGA SEGREVANJA/MOTENJ V DELOVANJU... sprva sem upal da je prisotna samo voda v filtru za plinsko olje...ampak avto vsake toliko casa ugasne ko je prizgan na mestu,danes sem tudi opazil 3X padanje obratov in priziganje rdece lucke med STOP pa SERV lucko...tako da sem ze skoraj preprican da je nekaj z elektroniko..ZDAJ ME PA ZANIMA KAJ BI TO LAHKO BILO V OKVARI,KOLIKSEN BI BIL PRIBLIZEN STROSEK POPRAVILA IN ALI JE STVAR RESNA TOLIKO DA SE NE SMEM VEC PELJATI DOKLER NE POPRAVIM... vnaprej se zahvaljujem za vas trud,cas in voljo za odgovor...
Sam quščen... Kako zaboga, niste opazili te anomalije med nakupom? Ali ste samo nakartali denar brez da bi avto pregledali in ga, bog ne daj, celo malo zapeljali?

Zgolj zanima me...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
rogi2

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

Ne se kregat, vsi smo navdušeni ko kupimo,čez čas,ko zadevo spoznaš pa vidš tud temnejšo stran lepega.
Človeku treba pomagat z nasveti,ne pa ga še bolj strašit in mu pridigat,nismo vsi geniji,ki mamo avte v malem prstu,
Najprej najdi nekoga,ki ti bo naredu servis,naredil priklop na računalnik in mogoče tud najdu napako
polanc
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a polanc »

če si avto kupil pri registriranem prodajalcu imaš za skrite napake reklamacijo do 1,5 leta
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
Odgovori