Markolino napisal/-a:Robi: Zakaj neboš pustil vse original ?
Zato, ker lahko sam naredim boljše tam, kjer je Renault na serijskih avtomobilih moral malce prišparat. Zakaj bi torej naredu slabš, če lahko boljš?
Sploh pa kaj pa ni original? Gr.A airbox? Je original, samo za cestne avte ga niso ugrajeval, ker je malo predrag. Če pogledaš, vse kar imam predelano je tudi Renault predelal kasneje v svojih dirkalnikih (kjer se ne špara). Uglavnem, če se da (ali se je dalo) kupit od Renault-a, je to zame original roba.
Če ti tako praviš pol pa ok. No ja vsak naj dela kar mu paše z svojim avtom..
Sem pa siguren da ni williamsa v Slovenji da je ko iz fabrike.
Če češ gledat tacga, kot je iz fabrike je najbolje da se oglasiš v Flinsu in si pogledaš Williamsa 0001. Ali pa mogoče tistega, ki je parkiran na sedežu Renault Sporta in je faza 2. Oba sta kot nova.
Avta ne bom prodajal, tako da šparanje originalnosti za nekoga drugega se mi zdi totalno brez veze. Avto služi meni in po mojem kreativnem mnenju avto ni tako dober, da se ga ne bi dalo še malo izboljšat.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
robi1000 napisal/-a:Če češ gledat tacga, kot je iz fabrike je najbolje da se oglasiš v Flinsu in si pogledaš Williamsa 0001. Ali pa mogoče tistega, ki je parkiran na sedežu Renault Sporta in je faza 2. Oba sta kot nova.
Avta ne bom prodajal, tako da šparanje originalnosti za nekoga drugega se mi zdi totalno brez veze. Avto služi meni in po mojem kreativnem mnenju avto ni tako dober, da se ga ne bi dalo še malo izboljšat.
tako je
avto se kup zato da se ga ima, in ne zato da bi drug dan po nakupu razmišljal kako ga boš prodal.
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car