Renault servisi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
boosthy
Kraj: Koper

Renault servisi

Odgovor Napisal/-a boosthy »

Zanimajo me vase izkusnje in priporocila (ali crne pike) Renaultovih servisov.
Imam namrec Laguno 1.9 dci Grandtour 2006 in 55k km, ko bo treba na servis. Avto sem sicer kupil pri TVP avtu, naredil 15k km, sedaj bi pa rad slisal vase mnenje kam na kvaliteten in cenovno ugoden servis. Zlasti pa me zanima ali so cene delovnih ur in rezervnih delov dolocene s strani Renaulta ali imajo mehaniki proste roke glede tega.....
Pa tudi koliko priblizno stane redni servis na 55k km, ce morda kdo ve..

Lp vsem,
Bostjan
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

pr timiyu se mi zdijo se najbol ured, mehaniki saj neki vejo, pa tut lani enkrat so mi ga na tester zastojn prklopil, tku da do zdej so ble samo ured izkusnje z njimi. ostalo v novem mestu in blizni okolici je pa bul tku, no, nategovalsko use, edin za krasno ne vem glih.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
en3rgie
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a en3rgie »

krasna je cign ... pa kasnmu brdarju tut ne priporocam glih pa se drag je.
Uporabniški avatar
rogi2

servis

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

Kdo je bolj in manj drag mene ne zanima.Jaz si kupim avto,ki ga lahko vzdrzujem :mad:
Zakaj ne postavte vprasanja o tem,kdo dobr dela ali s katerim servisom ste bili najbolj zadovolnji?
Glede na to,da ze dolgo vozim Renault in sem dal cez vse na Dolenjskem me ne preprica govorica.
Predno grem na servis,se pozanimam,:Kaj bodo,kako bodo in koliko casa bodo delal in koliko bo vse skupaj stalo.Se pravi dobis predracun in na njegovi osnovi ukrepas.
Osebno sem bil najbolj zadovoljen pri Timi-ju potem pa ostali recimo Rus v Gradacu,...
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Tudi jaz sem bil s Timijem zadovoljen. Sam servis je zelo uredu, brez pripombe. Poleg tega racunajo toliko casa kolikor delajo, ne glede na postavljene norme. In z avtom delajo tako kot je treba.
bobo.89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

živjo!
mene pa zanima kam bi lahko pripeljal avto na tester v okolici ljubljane. rad bi namreč izklopil funkcijo za javljanje pregorete žarnice?? če ga ima gdo, da bi mi to lepo prosim naredil?
gre za laguno II letnik 2002

lp
Odgovori