Imam sledeč problem. Med vožnjo normalno poslušam avtoradio. Ugasnem avto, ga zaklenem...
Čez čas prižgem avto in avtoradio ne igra Na displayu kaže samo logo od Renaulta. Problem je pa ta, da sedaj avtoraqdia sploh več ne morem ugasniti. Zaklenem avto...in lučke na avtoradiu še vedno gorijo.
Potem moram odklopiti akumulator, da lahko ugasnem radio???
To sem opazil da se mi dogaja, ko imam telefon povezan preko bluetootha. Ampak to se ne zgodi vedno.
Ima kdo podoben problem in kako ga je rešil=
Meni se je podobna stvar dogajala na Meganu II, da so gorele samo lučke, avtoradio pa je bil neodziven. Pomagalo je da si radio vzel ven, odklopil od elektrike in nazaj priklopil. Delovalo bi verjetno tudi z akumulatorjem. Če je avto še v garanciji pa pelji na servis pa naj se oni ubadajo s tem!
Ja saj sem ga peljal na servis, pa so me gledali kot marsovca
Češ da naj jim ga pripeljam ko se mi bo to zgodilo...Pa sem jih vprašal, kaj naj naredim če se mi bo to zgodilo zvečer, zjutraj bo pa akumulator prazen...in če mi bodo plačali vlečno službo in nov akumulator...
Spet njihov "goveji" pogled....
Jodlar napisal/-a:Ja saj sem ga peljal na servis, pa so me gledali kot marsovca
Češ da naj jim ga pripeljam ko se mi bo to zgodilo...Pa sem jih vprašal, kaj naj naredim če se mi bo to zgodilo zvečer, zjutraj bo pa akumulator prazen...in če mi bodo plačali vlečno službo in nov akumulator...
Spet njihov "goveji" pogled....
Ampak ste pa butli... Imate 2 leti garancije in v tem času tudi mobilno asistenco... Torej če je aku prazen 0801180 in sem tuki pa tuki, prazen aku ker se AR ni hotel ugasniti sefvis ta pa ta pa je rekel da naj pripeljem v delovnem času na popravilo ko se bo to zgodilo. V roku 30 minut (če nisi ravno bogu iza nogu) te pridejo pobrat. v takem primeru ti pripada tudi nadomestno vozilo...
Ej, mislim folk, nov avto in kup pravic v garanciji vi se pa raje po forumih jajcate...
Če bi moj avto, ki še ima garancijo to naredil, sem prepričan da mi moj servis ne bi provalil tega kar je avtorju pač pa bi mi določil termin in zadevo uredil. Brez bukovih pogledov.
Ja točno to bom naredil. Če bo alu crknil, bom pa mobilno asistenco poklical...
Včeraj so mi izvalili, da mojega telefona ni na seznamu telefonov, ki podpirajo povezavo z bluetooth radiom
Imam HTC Desire-a
A kje obstaja ta seznam podprtih telefonov?
Jodlar napisal/-a:Ja točno to bom naredil. Če bo alu crknil, bom pa mobilno asistenco poklical...
Včeraj so mi izvalili, da mojega telefona ni na seznamu telefonov, ki podpirajo povezavo z bluetooth radiom
Imam HTC Desire-a
Ajme, ajme... Seznam podprtih telefonov... AR uporablja BT 1.1 (mogoče 2.0) in če zna telefon uporabljati enega izmed teh dveh standardov BT bo zadeva delala... Če zna delati samo z nižjo verzijo imaš manj funkcionalnosti, višja verzija prinaša več funkcionalnosti...
Moj BB Curve 8310 in Storm 9500 sta delal b.p. v Megane III z Akryamis ARjem. Manj kot minuto sem potreboval da sem ju povezal preko BT, potem sem aparat pospravil v predalček in uporabljal AR za vse (klici, imenik...).
Je pa bil problem (me spraševal na servisu če lahko pomagam) z Nokio (3 aparati isti model; 2 delata eden pa ne). A so vsi aparati na isti verziji FW (Nokia)? Ne? Prvo to poštimat...
Jodlar napisal/-a:Ja točno to bom naredil. Če bo alu crknil, bom pa mobilno asistenco poklical...
Imam HTC Desire-a
Jaz svojega HTC Desire HD brez težav povežem z Arkamys3D v Megane III. Mislim, da tudi s predhodnikom ne bi smelo biti težav.
V radiu daš iskanje, na telefonu pa vklopiš modri zob in označiš, da si viden. Pazi, najdljivost telefona je časovno omejena (odštevanje). Ko radio najde telefon, izpiše kodo, ki jo vneseš v telefon in zadeva je povezana.
Naša Renaulta:
Megane III (dci110), Megane II (1.6 16V, prodan), Clio II (dci103)
ja saj meni ga tudi najde BP..nekaj mesecev je delalo super (včasih mi je prekinilo BT povezavo).
Potem pa mi je 2x zmrznil avtoradio. Predvidevam da zaradi BT.
Ja tašne "perlice" delajo na pooblaščenih servisih. Kao telefon ni podprt s strani Renaulta. ha ha ha..koji kreteni.
Ampak se lahko jeb***. Rekli mi bodo, da če mi bo z "podprtim" telefonom zmrznilo, potem naj pridem.
To ne moreš verjet.
Bil na servisu in so me po kratkem postopku odslovili. Pogledal je na seznam poprtih telefonov in mojega HTC Desirea ni na seznamu. Ampak pazite. Seznam je iz leta 2008 rekel mi je, da je to edini uraden seznam s strani Renaulta in da ne more narediti ničesar.
Mater jim vidim. Kaj naj naredim?
Jodlar napisal/-a:Bil na servisu in so me po kratkem postopku odslovili. Pogledal je na seznam poprtih telefonov in mojega HTC Desirea ni na seznamu. Ampak pazite. Seznam je iz leta 2008 rekel mi je, da je to edini uraden seznam s strani Renaulta in da ne more narediti ničesar.
Mater jim vidim. Kaj naj naredim?
Imam sledeč problem. Med vožnjo normalno poslušam avtoradio. Ugasnem avto, ga zaklenem...
Čez čas prižgem avto in avtoradio ne igra Na displayu kaže samo logo od Renaulta. Problem je pa ta, da sedaj avtoraqdia sploh več ne morem ugasniti. Zaklenem avto...in lučke na avtoradiu še vedno gorijo.
Potem moram odklopiti akumulator, da lahko ugasnem radio???
To sem opazil da se mi dogaja, ko imam telefon povezan preko bluetootha. Ampak to se ne zgodi vedno.
Ima kdo podoben problem in kako ga je rešil=
Sam imam podobne probleme na cliu 3 ph1, in opažam da to samo ob nizkih temeraturah kot so bile danes zjutraj.
Že ko dam kontakt se pokaže samo ura in temperatura, ostalo ne mrda. Meni pomaga da vzamem ven varovalko in jo dam nazaj, vnesem kodo od radia in smo dobri da naslednjega mraza Danes se mi je to zgodilo že četrtič v tej zimi.
Če ima kdo kakšno bol eleganto rešitev oz ve kaj je vzrok temu kar z besedo na plan.